Co to za gówno
To musiało być przykre dla twoich rodziców, gdy usłyszeli transpose zaraz postępom porodzie.
Das placem Zabawennschwitz.
To musiało być przykre dla twoich rodziców, gdy usłyszeli transpose zaraz postępom porodzie.
Dla twoich przykre były twoje narodziny dlatego jebnęli tobą od razu o podłogę, niestety żyjesz i dalej pierdolisz trzy po trzy.
Co to za gówno
Odrazu pomyślałem, że gimbaza nie będzie wiedziała o co chodzi.
To akurat jest przekroczeniem pewnej granicy, a ktoś kto się tak natrudził z tą instalacją musi był po prostu debilem, tępym bucem, którego żarty bawią innych tępych buców. Rozumiem, że to zdjęcie na sadolu jest po to żeby pokazać debilizm a nie być formą rozrywki.
Aj waj antysemityzm
nie dajcie się wkręcic we wszystko co widzicie w internecie, zwłaszcza w internecie ;]
Zajebisty plac zabaw. Wchodzisz i dzieci od razu mogą iść się bawić na nasyp kolejowy. Mam nadzieję że kamery pozakładali. Bedzie co oglądać.
To akurat jest przekroczeniem pewnej granicy, a ktoś kto się tak natrudził z tą instalacją musi był po prostu debilem, tępym bucem, którego żarty bawią innych tępych buców. Rozumiem, że to zdjęcie na sadolu jest po to żeby pokazać debilizm a nie być formą rozrywki.
Ty debilu ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów