Baba uczy przeklinać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Sponsoring(2011)
Jak ktoś się serio nudzi to polecam
Chorąży napisał/a:
Sponsoring(2011)
2011? Cenisz się kolego. A te 11 to na co, komunikacje miejską?
o chuj, "jebany murzyn pierdolił swoją matkę"
za jebanego murzyna, pierdolącego swoją matkę zawsze piwo
nie no kurwa murzyn z polką na pierwsze sadola , nie no zajebiście oby tak dalej promujcie mieszanie krwi i marnowanie dobrych genów , oraz zuzywanie energi oraz materi przez organizmy ktore w wyniku przypadku znalazły się w tym miejscu i tym w czasie kosztem innych które nie mogły soiągnąć swojego optimum poprzez zbyt dużą konkuręcję ze wszystkich stron
Polacy za granicą w skrócie.
hitler to największy hipokryta, pochodził z rodziny powiązanej z żydami , był jebanym lewakiem , narkoman , kurwa ARTYSTA najwieksze gówno jakie świat widział toż to odpad pierwszej klasy coś takiego to się przrtapia jeszcze raz przetapia i dopiero wyżuca aby nie wpływało na środowisku i jeszcze kurwa abstynent
Mam własne poglady na nikim sie nie wzoruje sa bardziej ardykalne od adolfa i reszty toważystwa
Mam własne poglady na nikim sie nie wzoruje sa bardziej ardykalne od adolfa i reszty toważystwa
Luqas95, poglądy masz dobrze ukierunkowane, popracuj nieco nad ortografią i będzie zajebiście.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów