📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, przecież widać że mu piłka przed butem podskoczyła na jakimś chujstwie.
Przypomniało mi się pudło Dario Silvy z Copa America 2004.
Gdyby powtórzyć akcję nawet z 1000 razy, to już by mu się nie udało tak zrobić nawet jakby chciał.
Cytat:
Jakiś frajer nie trafia z metra na pustą bramkę.
Kekolieri napisał/a:
Hoffman czy chuj go tam wie.
Skąd ta pogarda, że nie trafił w piłkę? Jeszcze żebyś był fanem Kaiseslautern, ale ty aż nadto chcesz pokazać, że w ogóle cię to nie interesuje...
Przy czym podejrzewam, że ten gość mógłby to samo powiedzieć o tobie.
"Jakiś frajer, zarabia 500 euro na miesiąc, jakiś kekolieri czy chuj wie kto".
Gdyby mi się chciało to bym wrzucił jakiś film z siatkówki i podpisał: Jakiś frajer napierdala piłką przez siatkę w parkiet.
elBiaauawy napisał/a:
Skąd ta pogarda, że nie trafił w piłkę? Jeszcze żebyś był fanem Kaiseslautern, ale ty aż nadto chcesz pokazać, że w ogóle cię to nie interesuje...
Bo mnie to w ogóle nie interesuje.
Znudziło mi się oglądanie piłki nożnej jakieś 8 lat temu. Wkurwia mnie nieco, że jest tak często tematem rozmów, że podczas każdej popijawy kolesie zaczynają pierdolić o ostatnich meczach i transferach, rzucając jakimiś nic mi nie mówiącymi nazwiskami. I nie, nie kazali mi stać na bramce za dzieciaka, sporo grałem i oglądałem kiedyś. Po prostu z czasem uznałem za lepsze sporty bardziej zależne od umiejętności indywidualnych. W kopanej przekupiony sędzia czy jeden zawodnik z dwudziestu mający akurat w danym dniu srake zmienia najczęściej wynik. Jebana loteria w zbyt dużej mierze.
Gardzę piłką nożną, nie frajerem, który nie trafił w piłkę. Każdemu kto grał zdarzyło się parę razy zjebać podobną sytuację.
elBiaauawy napisał/a:
Przy czym podejrzewam, że ten gość mógłby to samo powiedzieć o tobie.
"Jakiś frajer, zarabia 500 euro na miesiąc, jakiś kekolieri czy chuj wie kto".
Owszem.
marcin921211 napisał/a:
Gdyby mi się chciało to bym wrzucił jakiś film z siatkówki i podpisał: Jakiś frajer napierdala piłką przez siatkę w parkiet.
No i ? To sobie kurwa wrzuć. Siatkówki też nie lubie, jeśli o to chodzi.
O kurwa mamy tropiciela piłkarskich wpadek. Poczekaj do meczu naszych żeli z Multikultiniemcami i Szkotami to będziesz miał materiału w pizdu.
Hahahah jaka pizda....
W sumie sam muszę już kucać jak coś mi spadnie bo brzuch nie pozwala mi się schylić..także więc trzeba ratować sytuacje...
Każdemu się zdarza !
W sumie sam muszę już kucać jak coś mi spadnie bo brzuch nie pozwala mi się schylić..także więc trzeba ratować sytuacje...
Każdemu się zdarza !
rasowa 10
Kekolieri napisał/a:
Wkurwia mnie nieco, że jest tak często tematem rozmów, że podczas każdej popijawy kolesie zaczynają pierdolić o ostatnich meczach i transferach, rzucając jakimiś nic mi nie mówiącymi nazwiskami.
Zmień człowieku znajomych, a nie pierdolisz smuty w necie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów