📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie oszukujmy się, one nie wychodzą po to by faceci podziwiali ich taniec
Beniu_Beniu napisał/a:
Swój realizator tylko komentator nie wie co mówić!
Realizator jest tylko komentatorem?
Cytat:
Swój realizator tylko komentator nie wie co mówić!
To zdanie będzie na maturze z j. polskiego 2012 - "Co autor miał na myśli?"
wkoncu coś dla mnie
Swój realizator - zrealizował (zorganizował) występ dupeczek, więc jest swój chłop, tylko komentator nie wie co mówić - bo takie dupeczki fajne. Kurwa, wy to chyba do matury nie macie się co brać, jak takiego czegoś nie potraficie rozszyfrować.
I niech ktoś kurwa powie że Ruskie nie są zajebiste!!
Ehh ta słowiańska krew
Ehh ta słowiańska krew
Rosyjscy operatorzy dają radę !
Realizator to ten co realizuje nagranie z np meczu. On decyduje co pokazać, na co skierować kamerę. Komentator komentuje to co pokazuje realizator. Kurwa jakbyście meczy na canal + sport nie oglądali xD
torento napisał/a:
Swój realizator - zrealizował (zorganizował) występ dupeczek, więc jest swój chłop, tylko komentator nie wie co mówić - bo takie dupeczki fajne. Kurwa, wy to chyba do matury nie macie się co brać, jak takiego czegoś nie potraficie rozszyfrować.
Jakby przecinek był przypierdolony tam, gdzie przecinek winien być przypierdolony, to by problemów plebs z rozczytaniem i zrozumieniem nie miał żadnych.
No niech bedzie, piwko za Motley Crue
A swoja droga, jak ktos nie ma w domu, to mu sie podoba takie co P
A swoja droga, jak ktos nie ma w domu, to mu sie podoba takie co P
Komentator nie wie co powiedzieć... bo tak se buty ujebały
-Dzwońcie po Chajzera....
-Dzwońcie po Chajzera....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów