Strasznie chujowe to coś we środku, ale jest szansa, że poszło z dymem i wstydu więcej nie będzie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A zwróciliście uwagę, że to była nauka jazdy? Gość po prawej ma pedały. Czyli jeden i drugi dali ciała....
Primo
Znaffcy się znaleźli. Samochód na filmie to Ferrari 360 Modena, a napis pod schowkiem to Pininfarina, a nie Punto.
Secundo
Nie widziałem Punto z napędem na tylną oś, które po daniu w palnik zaczęłoby jechać bokiem.
Tertio
Skąd w Punto dym z tyłu?
Znaffcy się znaleźli. Samochód na filmie to Ferrari 360 Modena, a napis pod schowkiem to Pininfarina, a nie Punto.
Secundo
Nie widziałem Punto z napędem na tylną oś, które po daniu w palnik zaczęłoby jechać bokiem.
Tertio
Skąd w Punto dym z tyłu?
Phil_ips napisał/a:
Primo
Secundo
Tertio
Skąd w Punto dym z tyłu?
Kolega dobrze pisze to nie żaden Fiat Punto tylko Ferrari 360 Modena. Dodaje zdjęcie środka tego samochodu dla januszy co zatrzymali się na passerati b5 lub gulfach IV
]
I tak wygląda zderzenie się oczekiwań wynikających z grania w gry z rzeczywistym panowaniem nad pojazdem.
Stajan napisał/a:
Uwaga moje drogie dzieci. Pragnę przypomnieć, że Ferrari już od dwóch lat nie należy do Fiata. Dziękuję.
Drogi tato,
pani mówiła dziś w szkole, żeby czytać ze zrozumieniem. Nikt nie pisał o tym (ani przed, ani po Twoim komencie), że Ferrari należy do Fiata.
(piszę dla samej zasady, bo g&wno mnie ten temat interesuje)
Ps. Pozdrów mamę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów