Strasznie chujowe to coś we środku, ale jest szansa, że poszło z dymem i wstydu więcej nie będzie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Debil nakleił sobie znaczek Ferrari na kierownice i myśli, że już umie jeździć. Punto to Punto, wiadomo że sie nie nadaje do wyścigów!
Gdy dupa piecze, bo twój 20-letni Gofr GTI przegrał na ekspresówce z Puntem HGT.
Jak widać nawet kask nie pomógł w myśleniu, chociaż dawał 50% więcej mocy
Pizdy zawsze będą pizdami... Coelho powinien o tym napisać, żeby dotarło
Pizdy zawsze będą pizdami... Coelho powinien o tym napisać, żeby dotarło
Znawcy aut się znaleźli, znacie się na autach jak Rafonix
@up znasz się na ironii jak Rafatus na szzacunku do samego siebie
bloodwar napisał/a:
Debil nakleił sobie znaczek Ferrari na kierownice i myśli, że już umie jeździć. Punto to Punto, wiadomo że sie nie nadaje do wyścigów!
Niby tak, ale jeśli się zastanowić nad tym, co mają ze sobą wspólnego marki: Fiat, Abarth i Ferrari, to być może znaczek na kierownicy nie będzie takim zaskoczeniem.
Nie jestem fanem motoryzacji/sportów motorowych (lubiłem kiedyś oglądać śp. Colin'a McRae'a i generalnie wrc), ale jeśli np. istniała wersja Abarth 695 Tributo Ferrari, to nie jestem taki pewien, czy chłop sam sobie ten znaczek dla lansu przyczepił.
Pozdro!
Dalej nie wyłapaliście ironii? Trzeba Wam palcem pokazać i wytłumaczyć?
A Abarth 695 Trubuto Ferrari dalej ma znaczek "Fiata" na kierownicy (tzn "raka" Abartha) a nie konika Ferrari
A Abarth 695 Trubuto Ferrari dalej ma znaczek "Fiata" na kierownicy (tzn "raka" Abartha) a nie konika Ferrari
To jest ferrari 360. Jezdziłem jego następcą (następczyni?) F430 i auto mega fajne, ale z Galardo przegrywa. 5tka
Patrzcie na drzwi, bez ramek, a potem tak jak mówi ziomek wpiszcie w google ferarri 360 interior
Uwaga moje drogie dzieci. Pragnę przypomnieć, że Ferrari już od dwóch lat nie należy do Fiata. Dziękuję.
@Stajan: po kilku modach dupa piecze i dresa w niektórych 320d na ekspresówce, bo ma top 210 przy ok 160KM, a HGT-a latała 220 po zmianie ze 133 na 150 KM.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów