Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakim ignorantem... hmm może inaczej. Jakim nieobeznannym geopolitycznie Januszem trzeba być, żeby nie wiedzieć że Ukraina jest najwiekszym ekonomicznym rywalem Polski? Większość ameb intelektualnych krzyczy "tak" dla Ukrainy w UE, nie zdając sobie z tego sprawy że Polska, gdy taka sytuacja nastąpi, zostanie całkowicie zmarginalizowana gospodarczo. Po drugie Ukry i tak mają wyjebane na Polaków i ich pomoc... Ten cały Zełenki to przebiegła hazarska kurwa, z czym się nawet nie kryje i cały czas kombinuje jak tu Polskę wyruchać. Z resztą wcale mu się nie dziwię, skoro nasz MSZ oznajmia że jesteśmy "sługami Ukrainy"
Miłego mamachania Ukraińskimi chorągiewkami życzę
Następny, któremu największy ekonomiczny rywal zajebał robotę na kasie w biedrze
Pytasz co dostałeś w zamian że ślemy pomóc militarna Ukraińcom? Może to że siedzisz teraz w ciepełku i piszesz pierdoły, a nie chowasz się w bunkrze.
No więc co dostaliśmy w zamian ukrze?
Jakim ignorantem... hmm może inaczej. Jakim nieobeznannym geopolitycznie Januszem trzeba być, żeby nie wiedzieć że Ukraina jest najwiekszym ekonomicznym rywalem Polski? Większość ameb intelektualnych krzyczy "tak" dla Ukrainy w UE, nie zdając sobie z tego sprawy że Polska, gdy taka sytuacja nastąpi, zostanie całkowicie zmarginalizowana gospodarczo. Po drugie Ukry i tak mają wyjebane na Polaków i ich pomoc... Ten cały Zełenki to przebiegła hazarska kurwa, z czym się nawet nie kryje i cały czas kombinuje jak tu Polskę wyruchać. Z resztą wcale mu się nie dziwię, skoro nasz MSZ oznajmia że jesteśmy "sługami Ukrainy"
Miłego mamachania Ukraińskimi chorągiewkami życzę
Właśnie,zapytajcie ukrofile po ile jest kukurydza w skupach w lubelskim i czy jeszcze można sprzedać,po ile jest w okolicy Poznania,zbieżność z bliskością granicy krainy U przypadkowa.
Ale słuchaj to się zamień z ukraincami, dostaniesz jakies zniszczone mieszkanie bez prądu i wody z codziennym bieganiem do schronu a w zamian dostaniesz paczkę od Polski, 500 zł miesięcznie i darmowa komunikację miejską.
Wez czlowieku wylacz juz tv.
Bo pewnie w masce na kowida tez nadal latasz.
Następny, któremu największy ekonomiczny rywal zajebał robotę na kasie w biedrze
Nie rusza mnie to, a jedynie bawi mnie jeden z drugim Januszem biznesu
Poziom głupoty najwyrazniej wynika z poziomu niedotlenienia tych co w maseczkach biegali. Tak jak wyżej, wyłaczcie już ten telewiror, może jakiś strzępek szarych komórek się jeszcze ostanie
Głodnego nakarmić, spragnionego napoić... Miłuj bliźniego swego jak siebie samego... Skąd p0lak-katolik ma wiedzieć skąd te cytaty
Ale słuchaj to się zamień z ukraincami, dostaniesz jakies zniszczone mieszkanie bez prądu i wody z codziennym bieganiem do schronu a w zamian dostaniesz paczkę od Polski, 500 zł miesięcznie i darmowa komunikację miejską.
chuj mnie obchodzą jakieś jebane szoszony. To ich wojna. Trzeba było nie wkurwiać putina.
Won za Ural z tym gównem ! Chwała Wielkiej Ukrainie !
ruchaj psa szoszonie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów