Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak samo pewnie matka myślała o tobie
Pewnie masz rację, ale ja się odczepiłem i nie wyssałem wszystkich pieniędzy z rodziny bo sąsiad mnie pobił
Czekaj uzupełnię aby do końca było zajebiste bo tyle pikseli dałeś, że trzeba dorzucić jeszcze.
, ale na ostatnim pasożycie nic nie przykleiłeś. Widły i siekiera by pasowały
Bo dla mnie mój kraj nie jest pasożytem.
I mówię to jako osoba która z doświadczenia wie jak to jest być potraktowanym przez ten kraj kiedy miało się w życiu jedną tylko chwilę potrzeby aby... stanąć dosłownie na własne nogi i nigdy wcześniej nie prosiło o pomoc państwa w niczym.
Kocham ten popierdolony kraj bo to moja ojczyzna. "Kraj piękny tylko ludzie kurwy" i tyle w temacie.
Pewnie masz rację, ale ja się odczepiłem i nie wyssałem wszystkich pieniędzy z rodziny bo sąsiad mnie pobił
Ale słuchaj to się zamień z ukraincami, dostaniesz jakies zniszczone mieszkanie bez prądu i wody z codziennym bieganiem do schronu a w zamian dostaniesz paczkę od Polski, 500 zł miesięcznie i darmowa komunikację miejską.
Bo dla mnie mój kraj nie jest pasożytem.
Koniec świata, ty też z ukrainu pochodzisz
Koniec świata, ty też z ukrainu pochodzisz
tylko na Polsce nie ma kurwa znaczka deklu zawszony ja pierdolę twój trolling jest na tak chujowo niskim poziomie, że szkoda palców nawet dalej.
Ale słuchaj to się zamień z ukraincami, dostaniesz jakies zniszczone mieszkanie bez prądu i wody z codziennym bieganiem do schronu a w zamian dostaniesz paczkę od Polski, 500 zł miesięcznie i darmowa komunikację miejską.
Jak to będzie mieszkanie w tych 80% nie zniszczonej ukrainy to czemu nie. Będę mógł przyjechać do Polski, zgarnąć wszystkie socjale i wyjechać jak to robią pewne pasożyty. A jeszcze se zbiórkę założę niby że na drona do walki xD
tylko na Polsce nie ma kurwa znaczka deklu zawszony ja pierdolę twój trolling jest na tak chujowo niskim poziomie, że szkoda palców nawet dalej.
O czym ty pierdolisz? Pojebało ci się we łbie czy co?
O czym ty pierdolisz? Pojebało ci się we łbie czy co?
No a ty o czym? Dokleiłem wszędzie poza Polską. Tobie chodzi, że nie zrobiłem tak: ?
Teraz jest wystarczająco patriotycznie?
Teraz jest wystarczająco patriotycznie?
Nie wiem co się z tobą stało człowieku. Kiedyś tak walczyłeś z antypolskim elementem "Loaloa", a teraz sam się stałeś kimś takim. Przykre.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów