📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Tak samo pewnie matka myślała o tobie
Pewnie masz rację, ale ja się odczepiłem i nie wyssałem wszystkich pieniędzy z rodziny bo sąsiad mnie pobił
Czekaj uzupełnię aby do końca było zajebiste bo tyle pikseli dałeś, że trzeba dorzucić jeszcze.
A dzięki, ale nie trzeba było, bo dosyć dobrze było wszystko widać
HenrykS. napisał/a:
, ale na ostatnim pasożycie nic nie przykleiłeś. Widły i siekiera by pasowały
Bo dla mnie mój kraj nie jest pasożytem.
I mówię to jako osoba która z doświadczenia wie jak to jest być potraktowanym przez ten kraj kiedy miało się w życiu jedną tylko chwilę potrzeby aby... stanąć dosłownie na własne nogi i nigdy wcześniej nie prosiło o pomoc państwa w niczym.
Kocham ten popierdolony kraj bo to moja ojczyzna. "Kraj piękny tylko ludzie kurwy" i tyle w temacie.
Na pasożyta Rosja zastosowała antybiotykoterapię, która niestety w przyszłości może zabić również nosiciela. Zastosowana amerykańska kroplówka powstrzymuje ten proces ale niestety płynie coraz słabszym strumieniem i nie wiadomo czy pacjent przeżyje.
stefan szufla napisał/a:
Pewnie masz rację, ale ja się odczepiłem i nie wyssałem wszystkich pieniędzy z rodziny bo sąsiad mnie pobił
Ale słuchaj to się zamień z ukraincami, dostaniesz jakies zniszczone mieszkanie bez prądu i wody z codziennym bieganiem do schronu a w zamian dostaniesz paczkę od Polski, 500 zł miesięcznie i darmowa komunikację miejską.
VeIture napisał/a:
Bo dla mnie mój kraj nie jest pasożytem.
Koniec świata, ty też z ukrainu pochodzisz
HenrykS. napisał/a:
Koniec świata, ty też z ukrainu pochodzisz
tylko na Polsce nie ma kurwa znaczka deklu zawszony ja pierdolę twój trolling jest na tak chujowo niskim poziomie, że szkoda palców nawet dalej.
pazuzu napisał/a:
Ale słuchaj to się zamień z ukraincami, dostaniesz jakies zniszczone mieszkanie bez prądu i wody z codziennym bieganiem do schronu a w zamian dostaniesz paczkę od Polski, 500 zł miesięcznie i darmowa komunikację miejską.
Jak to będzie mieszkanie w tych 80% nie zniszczonej ukrainy to czemu nie. Będę mógł przyjechać do Polski, zgarnąć wszystkie socjale i wyjechać jak to robią pewne pasożyty. A jeszcze se zbiórkę założę niby że na drona do walki xD
~VeIture napisał/a:
tylko na Polsce nie ma kurwa znaczka deklu zawszony ja pierdolę twój trolling jest na tak chujowo niskim poziomie, że szkoda palców nawet dalej.
O czym ty pierdolisz? Pojebało ci się we łbie czy co?
HenrykS. napisał/a:
O czym ty pierdolisz? Pojebało ci się we łbie czy co?
No a ty o czym? Dokleiłem wszędzie poza Polską. Tobie chodzi, że nie zrobiłem tak: ?
Teraz jest wystarczająco patriotycznie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów