18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kapelan_szturmowy 2022-11-25, 0:02 7
HenrykS. napisał/a:

Nie wiem co się z tobą stało człowieku

Człowieku, ujebali mu 1/5 powierzchni ciała, i nie powiedzieli że to koniec. Też byś został gejem.
Zgłoś
Manolito666 2022-11-25, 1:04 14
Koniec świata, ale w pełni zgadza się z Pazuzu. Gdybyście choć trochę potrafili myśleć kategoriami geostrategicznymi, a nie tylko januszowym "somsiad złodziej, bo kupił sobie Passata" nie plulibyście na Ukraińców, pożyteczni idioci Putina.
Zgłoś
Kriski 2022-11-25, 1:04 3
stefan szufla napisał/a:

Pewnie zaraz wpadnie jakiś admin i wrzuci na suchary

Zapomniałeś dorysować cyganów i elektorat "opozycji" żyjący z 500+
Zgłoś
kocur 2022-11-25, 1:11 10
Velturkowi chyba skończyła sie medyczna trawa i pali jakiegoś bagniaka haze od osiedlowych sebiksow
Zgłoś
lysymisio6969 2022-11-25, 1:12 17
oj stefek stefek.. zrozum chopie, że prozachodnia ukraina, a najlepiej ukraina w nato i ue to bezpieczniejsza polska i to co teraz na ukraine nakapiemy zwróci się napewno, potraktuj to jako inwestycje, przy inwestycji zawsze jest ryzyko ale w tym wypadku opłacalne.
Zgłoś
skywalker75 2022-11-25, 1:15 15
Weekend się zbliża... Pierwsza onuca już się najebała i wrzuciła to gówno
Zgłoś
Gaiseric 2022-11-25, 1:25 34
lysymisio6969 napisał/a:

to co teraz na ukraine nakapiemy zwróci

Chuja się tam zwróci. Zdrajcy z pisu rozbroili polską armię oddając potężną ilość sprzętu ukrom (jeszcze kurwy chcieli patrioty im oddać - ja pierdolę...), mamy zalew uchodźców biorących socjal i będzie ich jeszcze więcej - bez względu na wynik wojny. Straciliśmy bezpowrotnie miliardy złotych. Równie dobrze można by inwestować wrzucając pieniądze w beczkę z gównem.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Smartghetto 2022-11-25, 1:33 10
pazuzu napisał/a:

Tak samo pewnie matka myślała o tobie

nie bo o tobie tępa wołyńska swołocz - zero kreatywnosci tylko na matke, ale czego sie spodziewać po upaińskim trollu...
Zgłoś
swampman 2022-11-25, 1:48 52
1 chujowe zachowanie po rakiecie
2 wybranie melnyka na ministra msz
3 żyd zelensky daje odznaczenie upowcowi odpowiedzialnemu za mordowanie Polaków (myroslaw szmyczycz)
4 wkurwianie tirowcow z dostawami
5 robienie kolo chuja z tranzytem kolejowym
6 moge tak kurwa wymieniac

nauczcie sie poliniaki w koncu. pomagac mozna a nawet trzeba a najbardziej to trzeba zaczac wymagac od szoszonów.
plują nam w pyski a wy sie kurwa nasluchaliscie bartosiaka i pierdolenia o miedzymorzu i udajecie ze deszcz pada.
ukraina nas kocha na potrzebe chwili zgodnie z wlasnym interesem narodowym. to banda banderowcow i blizej im do ruskich niz do cywilizacji.
Zgłoś
Wiewór 2022-11-25, 2:52 13
pazuzu napisał/a:

Ale słuchaj to się zamień z ukraincami, dostaniesz jakies zniszczone mieszkanie bez prądu i wody z codziennym bieganiem do schronu a w zamian dostaniesz paczkę od Polski, 500 zł miesięcznie i darmowa komunikację miejską.

Dokładnie.
Kurwa zazdroszczą używanych butów, darmowego spania w hostelu i chudej wodzianki z mopsu.
Czemu Polacy to sa tak przejebane zawistne skurwiale karaluchy
Zgłoś
intermag 2022-11-25, 5:14 6
pazuzu napisał/a:

A o tobie naziolku co sadzi?

Footage shows the scene just before and after Ukrainian forces executed DPR soldiers one by one via headshot at point-blank range

Zgłoś
PutinToSmiec 2022-11-25, 5:15 4
Won za Ural z tym gównem ! Chwała Wielkiej Ukrainie !
Zgłoś
pawianek85 2022-11-25, 5:31 15
pazuzu napisał/a:

Pisze gość z domu dziecka.

swampman napisał/a:

1 ch*jowe zachowanie po rakiecie
2 wybranie melnyka na ministra msz
3 żyd zelensky daje odznaczenie upowcowi odpowiedzialnemu za mordowanie Polaków (myroslaw szmyczycz)
4 wk***ianie tirowcow z dostawami
5 robienie kolo ch*ja z tranzytem kolejowym
6 moge tak k***a wymieniac
nauczcie sie poliniaki w koncu. pomagac mozna a nawet trzeba a najbardziej to trzeba zaczac wymagac od szoszonów.
plują nam w pyski a wy sie k***a nasluchaliscie bartosiaka i pie**olenia o miedzymorzu i udajecie ze deszcz pada.
ukraina nas kocha na potrzebe chwili zgodnie z wlasnym interesem narodowym. to banda banderowcow i blizej im do ruskich niz do cywilizacji.

Pięknie napisane.
Zgłoś
boguslaw1234 2022-11-25, 6:05 50
Jeden wielki śmiech dla mnie z tej całej sytuacji.
Śmiać mi się chce jak Polacy mało się nie posrali żeby na siłę pomagać ukrom i ta jedność z upadliną, wszędzie ukraińskie flagi i solidarność. A kurwa który z tych imbecyli co sobie wystawia na FB flagę upadliny albo wozi w samochodzie kiedykolwiek wywiesił flagę Polski?!
Czemu na co dzień nigdzie nie widzę Polskich flag tylko nagle wszędzie pojawiły się upadlińskie? Tacy wielcy patrioci, że wolą sobie wywieszać upadlińskie szmaty niż swoje biało-czerowne barwy.
Na siłę pomagacie, dajecie to co zarobiliście, poświęcacie swój czas, a upalińcy co? U mnie np. w robocie upadlińcy mają wielkie wyjebane na tą wojnę.
I to głupie pierdolenie w TV, że wspierając upadlinę ta walczy również o naszą wolność... Kurwa ludzie obudźcie się, jakby ruskie nas zaatakowały to by była prawdopodobnie III WŚ. To że za darmo ślemy im różnoraki sprzęt i kasę świadczy tylko o naszej głupocie.
A co dostaliśmy w zamian za pomoc? Wielkie NIC! Nawet nie było ich stać na przeproszenie za Wołyń ostatnio. Hołota dalej paraduje z czerwono-czarnymi szmatami i śmieje się za waszymi plecami z was i z tego jak naiwni jesteście. Ci wielcy pomagający zapomnieli już historię, ale ukry nie zapomniały i dobrze wiedzą czyje barwy reprezentują.
A głupi błazen po ostatnim incydencie z rakietami od razu nawoływał do włączenia się do wojny, a tymczasem okazało się że rakieta przyleciała od niego. Czy przeprosił, albo okazał skruchę?! A gdzie tam, dalej nawołuje do wciągnięcia nas w konflikt, bo to przecież z winy ruskich zabili naszych obywateli.
A teraz czekam na hejt, że jestem ruską onucą bo na tyle tylko stać większość proukraińskich pajacy.

ps

Już raz bana dostałem, jak pojechałem jednej co się tak spuszczała nad ukraińcami, że obraziła pamięć pomordowanych na Kresach więc kolejny nie będzie zaskoczeniem.
Zgłoś
jbćTalmud 2022-11-25, 7:02 22
specjalnie się zalogowałem żeby dać piwko. JBĆ banderowców!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem