📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jej, wojujący gimnazjalny ruch anty homoseksualny .. jestem z was taki dumny, a teraz idźcie spać, bo jesteście jebnięci, że tak powiem w dupie byliście i gówno widzieliście.. rozumiem, że każdemu z was jakiś homoś zrobił z dupy garaż, że tak pierdolicie czy tylko dla nędznych piw na sadisticu? Niech sobie żyją, a póki nie zagrażają życiu tych "normalnych" ludzi, to miejmy po prostu to gdzieś
Nie, nie bronie homoseksualistów, ale też po nich nie jadę, bo niczym mi nie zawinili
Nie, nie bronie homoseksualistów, ale też po nich nie jadę, bo niczym mi nie zawinili
PancerIV napisał/a:
jej, wojujący gimnazjalny ruch anty homoseksualny .. jestem z was taki dumny, a teraz idźcie spać, bo jesteście jebnięci, że tak powiem w dupie byliście i gówno widzieliście.. rozumiem, że każdemu z was jakiś homoś zrobił z dupy garaż, że tak pierdolicie czy tylko dla nędznych piw na sadisticu? Niech sobie żyją, a póki nie zagrażają życiu tych "normalnych" ludzi, to miejmy po prostu to gdzieś
To płać dalej biedroniowi i reszcie tych pokurwieńców wypłate ze swoich podatków za siedzenie i gnojenie Polski.
"Ugandyjscy naukowcy". Tia...
Akurat homoseksualizm jest zabroniony tam gdzie największa dzicz - kraje arabskie, Afryka i ruska patologia. Jest się na kim wzorować...
Akurat homoseksualizm jest zabroniony tam gdzie największa dzicz - kraje arabskie, Afryka i ruska patologia. Jest się na kim wzorować...
Zrobił to nie na podstawie pracy Ugandyjskich naukowców tylko na podstawie pracy naukowców Europejskich którzy stwierdzili (progejowscy naukowcy stwierdzili) że bycie gejem jest świadomym wyborem a nie jest zapisane genetycznie. Więc czarny na tej podstawie wprowadził prawo. Dlatego tak pedały i lewactwo europejskie się na niego wkurwiło bo wykorzystał ich argumenty przeciwko nim
Przeciez te prawo zostalo ustanowione tylko po to by zamykac legalnie wieznow politycznych.... Gdy ktos nam nie pasuje, wystarczy powiedziec, ze jest gejem, spreparowac kilka dowodow(bardzo latwo w tym wypadku to zrobic) i problem mamy z glowy. Nie wiem z czego tak sie cieszycie, tam nikt gejow zamykac nie bedzie - siedziec beda glownie hetero...
co do tego to fakt wprowadzili to bo nawet w radiowej 3 wczoraj o tym był program
@Zarammoth
może i dzicz w tych państwach ale są one "zdrowe" a nie jak u nas w rządzie pedał i transy i jak tu brać takich polityków na poważnie...
Jak dla mnie rosja powinna być przykładem... wprost mówią że to choroba i że nie będą tolerować u siebie pedalstwa itp
@Zarammoth
może i dzicz w tych państwach ale są one "zdrowe" a nie jak u nas w rządzie pedał i transy i jak tu brać takich polityków na poważnie...
Jak dla mnie rosja powinna być przykładem... wprost mówią że to choroba i że nie będą tolerować u siebie pedalstwa itp
Czarnuchy Europy zazdroszczą legislacji swoim mentalnym odpowiednikom z Czarnego Lądu.
Komedia.
Komedia.
Większość z was musi bardzo rzadko ruchać, albo w ogóle że przejmuje się tym kto co wkłada komu w dupę
Widzę pokaźny wysyp gimbozjebów o tej porze na sadolu. Do nauki kurwa bo szkoła, studia jutro! A jak się nie podoba to bilet i do Ugandy która tak kochacie. Życzę spalenia żywcem za bycie białym katolikiem. Tam też takie zwyczaje panują. Szkoda na was słów parchy.
W tym wypadku, z całym szacunkiem oczywiście, mogę napisać, że jesteśmy 100 lat za Murzynami.
Homosie niech sobie żyją, tworzą "rodziny" (oczywiście bez prawa do adopcji), nie mam nic przeciwko, jeśli dwóch odmieńców chce to ze sobą robić (byle nie przy mnie); powinni być karani jedynie za wszelakie demonstracje i próby zmiany prawa, które przedstawiłem wyżej.
Bądźmy cywilizowanymi prawicowcami. Wiemy, że homoseksualizm to defekt w mózgu, ale nie powinno się kogoś za to karać, bo przecież to nie jest jego wina, że jest chory.
Podsumowując, niech sobie żyją, ale bez dzieci i specjalnych praw.
Każda osoba, która się ze mną nie zgadza jest debilem; zapraszam do dyskusji, żartuję - jak zawsze: nie mam zamiaru więcej czytać komentarzy pod tym tematem, odpowiadać na wiadomości (jeśli ktoś coś do mnie napisze, to wiad. zostanie od razu usunięta).
Bądźmy cywilizowanymi prawicowcami. Wiemy, że homoseksualizm to defekt w mózgu, ale nie powinno się kogoś za to karać, bo przecież to nie jest jego wina, że jest chory.
Podsumowując, niech sobie żyją, ale bez dzieci i specjalnych praw.
Każda osoba, która się ze mną nie zgadza jest debilem; zapraszam do dyskusji, żartuję - jak zawsze: nie mam zamiaru więcej czytać komentarzy pod tym tematem, odpowiadać na wiadomości (jeśli ktoś coś do mnie napisze, to wiad. zostanie od razu usunięta).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów