Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ps. Chociaż w sumie zgadzam się z tą tezą, bo prędzej pierdolniesz na zawał, niż wyłysiejesz.
Wiedza bezużyteczna. Aha. To jest ten portal gdzie dają rady w stylu, tu cytuję: "50 filiżanek kawy dziennie zapobiega łysieniu."
ps. Chociaż w sumie zgadzam się z tą tezą, bo prędzej pierdolniesz na zawał, niż wyłysiejesz.
Tak,i przy okazji pokazują,że jednak można zrobić porządek z tymi którzy nie do końca wiedzą od czego jest dupa(lesbijki pomijam celowo).
Tak,i przy okazji pokazują,że jednak można zrobić porządek z tymi którzy nie do końca wiedzą od czego jest dupa(lesbijki pomijam celowo).
Lesbijki to właśnie ten najbardziej pojebany odłam kobiet, feministki, chuj wie co jeszcze mają w tych pustych łbach, tylko czekać aż to wszystko pierdolnie dzięki nim
już to kiedyś pisałem, ale jeszcze raz... Większość (jak nie wszystkie) informacji na temat gejów, dochodzi do mnie z forum sadistic.pl gdzie pedałów się nie lubi. Odsetek gejów w Polsce to jakiś śmieszny promil i mało kto w ogóle pedała widział na żywo, nie wspominając o znaniu jakiegoś osobiście. Pierdoli się o tym tyle jakby, to była inwazja motomyszy z marsa... A i kurwa, żeby myśleć, że kara dożywocia za gejostwo jest dobra, trzeba być kurwa chyba z Ugandy...
Że tak zapytam:
-Zęby Cię swędzą czy dupsko?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów