📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No ja pierdole, co wy zrobicie z tymi worami srajtaśmy, mąką, cukrem, ryżem itp. Nawet kurwa pizzy nie można sobie zrobić bo debile wykupiły wszystkie drożdże. Mam nadzieję, że srajtaśma wam zamoknie, cukier się zbryli a z mąki wyfruną motyle jak kurwa wróble.
Poza tym o koronawirus ie w tym wątku to Wy wspominacie.
Już widzę cały bok tej śrajtaśmy żółty z paskami brązowego. Jak można tak nieodpowiedzialnie, bez zabezpieczenia zamontować złoto XXI wieku
Kurwa mać, ludziom już tak jebie na dekiel że szkoda gadać, aczkolwiek na tej fotce ktoś nieźle się nabija z debili.
Chociaż z drugiej strony media powinny pójść narodowi na rękę i wydawać gazetę wyborczą i podobne szmatławce w rolkach i bez tekstu. Jak by im sprzedaż od razu wzrosła wzrosła.
PS: lolshock.com/
Chociaż z drugiej strony media powinny pójść narodowi na rękę i wydawać gazetę wyborczą i podobne szmatławce w rolkach i bez tekstu. Jak by im sprzedaż od razu wzrosła wzrosła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów