📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dziwne to, młode wykazały się większym instynktem samozachowawczym niz matka. Czyli głupia stara urodziła inteligentne miśki. Mądre pewnie po ojcu.
Wydaje się, że wręcz przeciwnie.
Ona chroni młode własnym ciałem.
W pewnym momencie biegnie czołowo w stronę pociągu, jak by chciała odstraszyć intruza.
Ona chroni młode własnym ciałem.
W pewnym momencie biegnie czołowo w stronę pociągu, jak by chciała odstraszyć intruza.
Mądre bez matki nie przetrwają? Po tym filmiku wydaje mi się zupełnie co innego.
Nic by się nie stało, gdyby głupi kacap nie trąbił.
Nie widziałem butów więc pewnie żyje.
Kutasiarz napisał/a:
Dziwne to, młode wykazały się większym instynktem samozachowawczym niz matka. Czyli głupia stara urodziła inteligentne miśki. Mądre pewnie po ojcu.
Typowe instynkty jak u naszych, jakby ten pociąg jej 500plusa miał zabrać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów