18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Jakże znowu ja do rowu
Wojtvz • 2022-05-27, 11:19
Dzisiaj tj. 27.05.2022 przed godziną 8:00 między Nakłem a Występem (woj. kujawsko-pomorskie) doszło do zdarzenia drogowego z udziałem samochodu osobowego marki Volkswagen Polo. Pojazd zjechał z drogi, dachował, a następnie zatrzymał się na znajdującym niedaleko polu. Z dalszych doniesień wynika, że kobieta prowadząca pojazd doznała ataku epilepsji, sam wypadek nie spowodował obrażeń.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kolorowy 2022-05-27, 11:54 4
Dlaczego nie jest tak jak w Arabii, że kobiety nie mogą prowadzić samochodu? No chyba że z jakimś opiekunem i zezwoleniem policji.
Zgłoś
radek225 2022-05-27, 13:09 1
Kolorowy napisał/a:

Dlaczego nie jest tak jak w Arabii, że kobiety nie mogą prowadzić samochodu? No chyba że z jakimś opiekunem i zezwoleniem policji.

Chyba raczej z eskortą policji, tak dla bezpieczeństwa, by nie wrzuciła wstecznego zamiast jedynki, albo, by nie pomyliła gazu z hamulcem.
Zgłoś
Mocz 2022-05-27, 16:16
Jakbym weszedł jutro i oglądną bym filmik to by było wczoraj!!
Zgłoś
baronturbina 2022-05-27, 16:40
Mocz napisał/a:

Jakbym weszedł jutro i oglądną bym filmik to by było wczoraj!!

Co znaczy „oglądnął”?. ANAL-fabeta?
Zgłoś
Figlarz_ 2022-05-27, 20:21 16
Kurwa, co za debil ucina film w takim momencie? A żeby go kurwa ząb rozbolał !!!
Zgłoś
alucard321 2022-05-27, 20:32 1
Kolorowy napisał/a:

A kto by cię po imprezie do domu odwoził?
Zgłoś
pyskatyyy 2022-05-27, 20:56 4
alucard321 napisał/a:

A kto by cię po imprezie do domu odwoził?

Jakiś brudny ukrainiec w bolcie, jak zawsze. Co to jest zapłacić za takse po melanżu, daj tym podludziom zarobić żeby mogli kraj odbudować.
Zgłoś
1bolek1 2022-05-28, 6:37
up
widzę, że już nieźle najebany, bo bredziłeś,
poniekąd, z tego co wiem, epileptycy mają zakaz prowadzenia aut
Zgłoś
htp 2022-05-28, 10:10 2
1bolek1 napisał/a:

up
widzę, że już nieźle najebany, bo bredziłeś,
poniekąd, z tego co wiem, epileptycy mają zakaz prowadzenia aut

Dachowała, bo się zapierdalało po ścieżce, która nagle się skończyła.
Zgłoś
ifheowna 2022-05-28, 14:31 1
pyskatyyy napisał/a:

Jakiś brudny ukrainiec w bolcie, jak zawsze. Co to jest zapłacić za takse po melanżu, daj tym podludziom zarobić żeby mogli kraj odbudować.

Ale musisz mieć smutne kondoniarskie życie.
Zgłoś
alucard321 2022-05-28, 16:06
pyskatyyy napisał/a:

Wolę dać robotę żonie. I tak całe dnie siedzi na dupie i w tłuszcz obrasta. Dobrze, że chociaż ruchać się potrafi. Jak zamknę oczy, to jest całkiem znośnie.
Zgłoś
Anonimowyja 2022-05-28, 20:10 3
Cytat:

Z dalszych doniesień wynika, że kobieta prowadząca pojazd doznała ataku epilepsji

W liceum miałem koleżankę która miewała napady padaczkowe, a mimo to zdała egzamin na prawo jazdy. Jak się później chwaliła, lekarzowi po prostu zataiła ten fakt. Niestety, później może właśnie dochodzić do takich sytuacji... no bo przecież przez tyle lat nic się nie działo.... Jakby na ścieżce byli rowerzyści lub piesi, to mielibyśmy niezły Carmagedon
Zgłoś
Wepss 2022-05-28, 23:30
Zajebisty moment sobie wybrała na dostanie ataku padaczki alkoholowej.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem