chcę takie coś
To kup sobie lakier do włosów i zapalniczkę.
Kolejny powód aby nie odstawiać szczepionki na później, przyjedzie mobilny lekarz i każe robić nowy test na wypalanie dupy ogniem. Jeśli przeżyjesz to jesteś chory i musisz przyjąć druga dawkę, w przeciwnym wypadku szczepionka nie jest już potrzebna.
Patent w fazie testów na przypadkowej grupie ochotników.
To kup sobie lakier do włosów i zapalniczkę.
To jest bardziej wymyślne urządzenie niż lakier do włosów i zapalniczka hahah
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
I po chuj ci to, jak pierwszy lepszy dres wyrwałby ci to z rąk i wsadził w dupsko, leszczu
Wtedy poprosiłbym ciebie o pomoc, mój ty twardzielu...nastukałbyś ich, prawda...?
I po chuj ci to, jak pierwszy lepszy dres wyrwałby ci to z rąk i wsadził w dupsko, leszczu
Ty masz ponoć nadludzkie doświadczanie z umieszczaniem sobie przedmiotów w dupie. Całe Podlasie cię zna.
nastukałbyś ich, prawda...?
Piwko za gifa xD
Działania podejmuje sie PO ocenie sytuacji.
I gdyby wepchnęli ci za płytko to pewnie gonga bym wyjebał
Całe Podlasie cię zna.
Nigdy nie byłem na Podlasiu, ale tam przecież furorę w znikaniu rzeczy w dupskach robi twoich dwóch starych
Piwko za gifa xD
Działania podejmuje sie PO ocenie sytuacji.
I gdyby wepchnęli ci za płytko to pewnie gonga bym wyjebał
Nigdy nie byłem na Podlasiu, ale tam przecież furorę w znikaniu rzeczy w dupskach robi twoich dwóch starych
A wyglądasz jak by cię przeciorało 90% meneli ze wschodu. Znaczy trącasz wsią nawet bez zdjęć.
A wyglądasz jak by cię przeciorało 90% meneli ze wschodu. Znaczy trącasz wsią nawet bez zdjęć.
Gratulacje głupcze, masz 39 lat wiec powinieneś być trochę obeznany w tym, ze nikt na portalach jak sadol nie wstawia swoich zdjęć.
Patrz gamoniu, nawet w filmie zagrałem (1:42)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów