18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kapelan_szturmowy 2021-04-16, 10:14 1
tradycyjny "Koktajl Mołotowa" jest szybszy, tańszy i skuteczniejszy. Do dupy z takim postępem.
Zgłoś
żmij 2021-04-16, 10:25 3
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

chcę takie coś

To kup sobie lakier do włosów i zapalniczkę.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Zakapturzony_Nalesnik 2021-04-16, 11:25
Kolejny powód aby nie odstawiać szczepionki na później, przyjedzie mobilny lekarz i każe robić nowy test na wypalanie dupy ogniem. Jeśli przeżyjesz to jesteś chory i musisz przyjąć druga dawkę, w przeciwnym wypadku szczepionka nie jest już potrzebna.
Patent w fazie testów na przypadkowej grupie ochotników.
Zgłoś
Hyena83 2021-04-16, 11:36 7
Zakapturzony_Nalesnik napisał/a:

Kolejny powód aby nie odstawiać szczepionki na później, przyjedzie mobilny lekarz i każe robić nowy test na wypalanie dupy ogniem. Jeśli przeżyjesz to jesteś chory i musisz przyjąć druga dawkę, w przeciwnym wypadku szczepionka nie jest już potrzebna.
Patent w fazie testów na przypadkowej grupie ochotników.

Zgłoś
baronturbina 2021-04-16, 11:36 1
żmij napisał/a:

To kup sobie lakier do włosów i zapalniczkę.

To jest bardziej wymyślne urządzenie niż lakier do włosów i zapalniczka hahah
Zgłoś
Polacco Sivusco 2021-04-16, 13:01
Zabójcza broń 2-3 zaczyna się od takiego ogniomistrza. I wtedy Danny Glover wychodzi w samych gaciach i odwraca uwagę

eeee, szkoda gadać...
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-16, 13:19 2

ale chcę takie coś

I po chuj ci to, jak pierwszy lepszy dres wyrwałby ci to z rąk i wsadził w dupsko, leszczu
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2021-04-16, 13:53
Debil z kamerą zamiast zahaczyć gnoja to myśli tylko o swojej dupie i sobie grzecznie omija piromana.
Zgłoś
ritu4l 2021-04-16, 14:22
Sezon na fejka ciąg dalszy.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2021-04-16, 16:54 4
Rozjebie napisał/a:

I po chuj ci to, jak pierwszy lepszy dres wyrwałby ci to z rąk i wsadził w dupsko, leszczu

Wtedy poprosiłbym ciebie o pomoc, mój ty twardzielu...nastukałbyś ich, prawda...?

Zgłoś
baronturbina 2021-04-16, 18:07
Rozjebie napisał/a:

Ty masz ponoć nadludzkie doświadczanie z umieszczaniem sobie przedmiotów w dupie. Całe Podlasie cię zna.
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-16, 18:18

nastukałbyś ich, prawda...?

Piwko za gifa xD
Działania podejmuje sie PO ocenie sytuacji.
I gdyby wepchnęli ci za płytko to pewnie gonga bym wyjebał

baronturbina napisał/a:

Całe Podlasie cię zna.

Nigdy nie byłem na Podlasiu, ale tam przecież furorę w znikaniu rzeczy w dupskach robi twoich dwóch starych

Zgłoś
baronturbina 2021-04-16, 19:58
Rozjebie napisał/a:

Piwko za gifa xD
Działania podejmuje sie PO ocenie sytuacji.
I gdyby wepchnęli ci za płytko to pewnie gonga bym wyjebał

Nigdy nie byłem na Podlasiu, ale tam przecież furorę w znikaniu rzeczy w dupskach robi twoich dwóch starych

A wyglądasz jak by cię przeciorało 90% meneli ze wschodu. Znaczy trącasz wsią nawet bez zdjęć.
Zgłoś
Rozjebie 2021-04-16, 20:49
baronturbina napisał/a:

A wyglądasz jak by cię przeciorało 90% meneli ze wschodu. Znaczy trącasz wsią nawet bez zdjęć.

Gratulacje głupcze, masz 39 lat wiec powinieneś być trochę obeznany w tym, ze nikt na portalach jak sadol nie wstawia swoich zdjęć.
Patrz gamoniu, nawet w filmie zagrałem (1:42)

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów