Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i takich artystów to warto przystanąć, pooglądać i wspomóc ich monetą, a nie jak żule na nowym świecie z gitarami siedzą, fałszują i jeszcze pieniądze chcą.
Ktoś gdzieś kiedyś pisał ze techno to nie muzyka tworzy się ja na komputerze..
Ten pajac co na końcu podszedł... aż chce się do niego podskoczyć, spojrzeć z politowaniem w oczy i kopnąć go w ryj!
Ja p🤬le, po tytule myślałem, że to temat o Miodku i jego agenturalnej przyszłości.
I to jest talent a nie jakaś mała dziewczynka drąca ryj w mam talent

kwasix napisał/a:
Ktoś gdzieś kiedyś pisał ze techno to nie muzyka tworzy się ja na komputerze..
Było kilku takich kretynów, i o zgrozo, dalej trafiają się tacy debile.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie