Już nie będzie, bo go odwalili. Denver, Colorado
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Już nie będzie, bo go odwalili. Denver, Colorado
Ciekawe kiedy padnie w US ostami czarny debil?-kolega podpowiada że prędzej zabraknie amunicji
Chyba że te czarnuchy zawsze krzyczą że się boją bo wiedzą że i tak instynkt każe mu strzelać do policjanta.
Okazało się, że to był jego samochód. Ale że był czarny, wszystko się dobrze skończyło.
Ja tam lubię krótko, zwięźle i na temat.
...jeszcze ta pikselizacja wiekosci dupy.
Pinkman is reborn
...jeszcze ta pikselizacja wiekosci dupy.
Pinkman is reborn
Bambrych napisał/a:
Wygląda na to że psy pójdą siedzieć.
Chyba że te czarnuchy zawsze krzyczą że się boją bo wiedzą że i tak instynkt każe mu strzelać do policjanta.
A co jest kurwa trudnego w komendzie wystaw ręce za okno?
Tak sobie pomyślałem. Po kij go reanimować,ale z drugiej strony tacy ludzie to dobre manekiny dla medyków na ćwiczenie.
plkoikijuy napisał/a:
Tak sobie pomyślałem. Po kij go reanimować,ale z drugiej strony tacy ludzie to dobre manekiny dla medyków na ćwiczenie.
Co żeś kurwa powiedział?! Ludzie??!! Do chuja Pana...
Bambrych napisał/a:
No chyba nie...w US słowo policji jest święte jak ci każą wystawić lapt przez okno to wystawiasz a nie udajesz że nie słyszysz i wykonyjesz podejrzane ruchy prawa łapa. Mieli jak najbardziej słuszności użycia broni co uczynili.
plkoikijuy napisał/a:
jak to po co - jak za mocno reanimujesz to połamiesz mu żebra
ja WY tak kurwa możecie pisać!!! przecież to istota ludzka, która potrzebuje pomocy i współczucia! chociaż.... taki czarniawy trochę... a chuj, jebać go i do piachu.
Bambrych napisał/a:
raczej nie pójdą. Czarnych nie chciał pokazać prawej reki, w dodatku miał broń więc użycie broni jak najbardziej uzasadnione
Przynajmniej jako trup słuchał komend bo zatrzymał samochód
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów