📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za bicie kobiet nie ma piwa...
Chuj, żartowałem, sam ile razy miałem ochotę swojej byłej przypierdolić jak mnie gryzła...
Chuj, żartowałem, sam ile razy miałem ochotę swojej byłej przypierdolić jak mnie gryzła...
Bicie jest potrzebne... Ile ran bym miał jakbym przed sexem obuchem w tył głowy nie strzelił...
pił, palił, ruchał i w tańcu się nie pierdolił prawdziwy facet a nie chujowdupalus w rurkach
Ale to było dobre.
A teraz Bond to płaczliwy wydepilowany blondasek
Problem z babami jest taki, że one lubią od czasu do czasu czuć, że ich facet jest prawdziwym facetem i lubią jak to pokazuje. A jednocześnie beczą bo się tego boją. No ale cóż. To jest kobieta, tego nie zrozumiesz.
Kurwa... wiecie o jest najgorsze? Że to klasyka kina, filmy które są zrobione w sposób dobry. Dobry operator, montaż, scenariusz, aktorzy. Mówiące o perypetiach tajnego agenta MI6. Ale nic, kurwa nic z tego nie przeszłoby w dzisiejszym "wolnym świecie" i dzisiejszych "wolnych mediach".
@up i to jest w tym najlepsze. Pokazanie obyczajów , kultury , zachowań społecznych.
Gdzie to czarny siedział na plantacji lub w magazynie, ewentualnie grał na instrumentach, chińczyk był odźwiernym lub lokajem, kucharzem, kobieta była kobietą i znała swoje miejsce natomiast facet to był facet a nie cipeczka w rurkach.
Za lanie bab jak się im należy piwo! Dzisiaj facet może zostać naklepany ile wlezie przez kobietę i nic nikt z tego sobie nie robi, natomiast w drugą stronę to skandal i się stawi od razu 50 obrońców uciśnionej biednej równouprawnionej łajzy.
Gdzie to czarny siedział na plantacji lub w magazynie, ewentualnie grał na instrumentach, chińczyk był odźwiernym lub lokajem, kucharzem, kobieta była kobietą i znała swoje miejsce natomiast facet to był facet a nie cipeczka w rurkach.
Za lanie bab jak się im należy piwo! Dzisiaj facet może zostać naklepany ile wlezie przez kobietę i nic nikt z tego sobie nie robi, natomiast w drugą stronę to skandal i się stawi od razu 50 obrońców uciśnionej biednej równouprawnionej łajzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów