Pierwszy w Polsce roast superbohatera, czyli wylewanie pomyj na bohaterów waszego dzieciństwa! Część pierwsza - James Bond.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jezu, jakie beztalencia... Nie warto oglądać. Podziękujecie mi, kiedy obejrzycie.
całkiem spoko, a całość masz?
Kurwa, ale to cienkie.
Wyłączyłem po drugiej kurwie. Słabe i przykre, że brak talentu maskuje się bluzgami.
Są kabarety czy stand uperzy, którzy są słabi, ale mimo to czasami chociaż docenię dobre chęci "żartu" i w dowód uznania wydmuchnę mocniej powietrze nosem w takiej imitacji śmiechu.
Nie udaję, że mam wyszukane poczucie humoru, jak zobaczę na sadolu filmik jak gość idzie i się wypierdoli albo głupi żart o gównie to jestem w stanie się śmiać do rozpuku, ale przecież to coś to jest kurwa prawie smutne. W towarzystwie najebanych Mietków z budowy lepsze linie padają niż na tym "roaście". Nie wiem z czego oni się tak śmieją, ale mnie to absolutnie kurwa nie śmieszy, obejrzałem to z kamienną miną. Miałeś rację W.S.N.R., łap piwo...
Nie udaję, że mam wyszukane poczucie humoru, jak zobaczę na sadolu filmik jak gość idzie i się wypierdoli albo głupi żart o gównie to jestem w stanie się śmiać do rozpuku, ale przecież to coś to jest kurwa prawie smutne. W towarzystwie najebanych Mietków z budowy lepsze linie padają niż na tym "roaście". Nie wiem z czego oni się tak śmieją, ale mnie to absolutnie kurwa nie śmieszy, obejrzałem to z kamienną miną. Miałeś rację W.S.N.R., łap piwo...
Może przegne, przesadze, polece po bandzie itd ale powiem to...
Z całym szacunkiem, ale BogMan jest zabawniejszy od tego...
Z całym szacunkiem, ale BogMan jest zabawniejszy od tego...
Parę śmiesznych żarcików, reszta mizerna, ale ostatni tekst mnie rozbawił"Może i ruchasz ale żadna nie zauważa "
Kurwa przesadzacie, na pewno to lepsze niż te zjebane polskie kabarety.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów