📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
0.36 - tak pedałkowatego biegu nie widziałem nawet w głupawych komediach na polsacie
hahahaha dokładnie taki zjeb że nie wierze w to co widzę myślałem że jak tak leżakował na tym drzewie z piłą odpaloną to że nóżkę skróci ale nie a szkoda
To nie narkolepsja tylko czarnolepsja - każdy kto miał "przyjemność" pracować z czornym wie, jaki jest ich system pracy - 5 min pracy, 10 min odpoczynku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów