📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurka, ja ciągle słyszę "chór" :/
a ten miuzik m nie tak cieszy i śmieszy
jak i dysputa powyżej.
metalowcy
a ten miuzik m nie tak cieszy i śmieszy
jak i dysputa powyżej.
metalowcy
aexalven napisał/a:
(wtedy akurat miałem inną ksywę, ale jej nie zdradzam )
Mowili na mnie... Pan Ciemnośći !
Nie pierdol Aex, niektóre kawałki larw są ok np Herethic Anthem, prawdziwy fan Slipknota nie jara się "wait and bleed" "duality" i "snuff"...
Slipknot ma pare porządnych np Distarpiece ew People =shit - znasz jakiś bardziej mizantropijny kawałek ?
jak to napisała pewna nastolatka na jakimś forum dla pokemonów:
"muszę lecieć bo w radiu leci "NOTING ELS MOTHERS"
"muszę lecieć bo w radiu leci "NOTING ELS MOTHERS"
Brawo, James. Odgadłeś tajne hasło programu
lubi napisał/a:
sa 2 rodzaje ludzi słuchających metalu:
Ci co słuchają Thrashu ( btw oni będą 16.06.2010 i ja z nimi)
albo Ci "fanatycy" co słuchają black lub death
WTF? Turlam się ze śmiechu, sam wymyślasz takie podziały ?
lubi napisał/a:
żadnemu fanowi thrashu nie przejdzie przez gardło powiedzieć coś złego na Max Cavalere, lub na legendę tej muzyki jaka jest Anthrax
Anthrax siepaue.
słowa chuj wikingowie używali w czasie walki, w każdym słowie znajdzie sie odrobiny kultury
aexalven napisał/a:
No weź się kurwa nie ośmieszaj.
metal alternatywny juz nie jest metalem ? to inny rodzaj muzyki ?
pff.
Powiem tyle. Nie ma sensu sie teraz tutaj napinac, bo jeden napisze ze Metallica to gowno, drugi napisze ze Slipknot to gowno. Jaki tu jest sens. Skoro wszyscy ktorzy sie wyzej wypowiedzieli deklaruja ze "Sluchaja metalu" to niech sobie sluchaja czego chca i co im sie podoba. A nie zeby tylko byc tru metalowcem. Muzyka ma sie podobac. Niektorym sie podoba bardziej innym mniej i takie jest jej piekno ze kazdy ma cos dla siebie. Tyle na ten temat dziekuje dobranoc.
po prostu slipknot jest dla was za mocny cipki ;p
łoł slipknot za ostry ? posluchaj gorgorotha
nie wiem o co wam chodzi nie chce mi sie czytac wszystkich postow powiem jedno chuj sie znacie a pieprzycie.
nie wiem o co wam chodzi nie chce mi sie czytac wszystkich postow powiem jedno chuj sie znacie a pieprzycie.
scienceman napisał/a:
po prostu slipknot jest dla was za mocny cipki ;p
haha
nie, ten koleś za bardzo krzyczy...
wlaczcie se disco polo i rozluznijcie poslady chlopcy, bo jad wylewa sie z monitorow:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów