📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oprawił go jak karpia na wigilię wielkiej nocy wszystkich świętych
Ale ten jego styl przypomina marnote z KSW Machał nogami łapami jak baba nic nie trafial, dopiero jak tamten się położył to potrafił trafiać w nieruchomy cel xd
Ale kurwa byk
Mam nadzieje że zajdzie daleko.
Mam nadzieje że zajdzie daleko.
acidiusz napisał/a:
A Chalidow do 50-tki bedzie sie bil w ksw z pudzianami i innymi leszczami.
Po co mu wyjeżdżać jak w Olsztynie kosi zajebisty hajs na wymuszeniach, windykacji itd...
lolek321 napisał/a:
I z tego co kojarzę jego walki, szczęki aż takiej mocnej nie ma, więc musi uważać.
To coś słabo kojarzysz, bo nigdy przez KO nie przegrał ze względu na cios w łeb. Jedyne TKO w karierze, było ze względu na rozbite low kickami udo.
BorgBorg napisał/a:
Ale ten jego styl przypomina marnote z KSW Machał nogami łapami jak baba nic nie trafial, dopiero jak tamten się położył to potrafił trafiać w nieruchomy cel xd
Latifi zwinął się pod siatką ze względu na kopnięcie, które zebrał w wątrobę, później próbował się ratować chcąc Janka do parteru sciągnąć. No ale oczywiście taki zakompleksiony znawca jak Ty musi coś tam od siebie dorzucić.
Tak BTW to na tej gali walczyło 3 Polaków, szkoda tylko, że Marcin Bandel się na strzała nadział, aczkolwiek i tak dla naszego mma wieczór udany.
Ma zajebistą taktykę. Najpierw ogłuszył przeciwnika kopnięciem w jaja.
acidiusz napisał/a:
I ciężko mu się dziwić, bo z tego co wiem, w UFC zgarniałby mniejszą kasę, niż zgarnia w KSW.
BorgBorg napisał/a:
Popatrz ,popatrz jaki z Ciebie expert. Jak z koziej dupy trąbka
Pokaż mi zawodnika z jego wzrostem i wagą który by odpierdalał
akrobacje o których mówisz.Gość cały czas wywierał presję i zdobył zamierzony cel. Chyba też trochę przypakował od ostatniej walki
więc siła jest, bjj jest ,oby tylko kolano wytrzymało .Tak trzymaj Janie!
acidiusz napisał/a:
OD KHALIDOVA to Ty wypierdalaj gamoniu
sam jesteś gamoń. dostał szansę od najlepszej organizacji na świecie, co prawda za mniejsze pieniądze niż tutaj, ale jeśli rzeczywiście jest taki wspaniały jak się go promuje to po pierwszych paru walkach zarabiałby znacznie więcej niż tutaj. a prawda jest taka że mógłby dostać po pysku, bo nie mógłby dobierać przeciwników pod siebie. startował by od poziomu przeciętnego zawodnika który musi udowodnić że coś potrafi, a nie jak w KSW, jest uważany za boga. Nie twierdzę że nie jest dobry, ale parę walk wygrał dzięki pomocy sędziów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów