📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy świetny nokaut to bym polemizował... ale grunt, że wygrana, brawo Boje się jednak, co będzie potem, z wyższą półką...
Taaa, ciężko mu będzie, iż Janek nie jest aż taki agresywny, i walczy na spokojnie. Niestety w wadze półciężkiej są moim zdaniem lepsi skurwiele niz w ciężkiej. Co by przyszłość przyniosla, walkę np z takim Gustafsonem lub Forestem dobrze nie widzę. Ale trzeba wierzyć!!!. Co do wczorajszego UFC, walka Krzysztofa Jotki zajebista była, sporo łokci, co konsekwentnie rozbiły przeciwnika i na koniec breakdance
A Chalidow do 50-tki bedzie sie bil w ksw z pudzianami i innymi leszczami.
Przynajmniej porządna gala, a nie to KSW jakby bawili się w piasku.
mkmkmk2,
Taki tam ze mnie ekspert
No patrz Nie wiedziałem. Ale i tak sądze ze musi być bardziej agresywny. i wiecej łokci używać, iż Błachowicz ma 188 cm wzrostu, długie łapy więc może rozbijać przeciwników na odległość. I z tego co kojarzę jego walki, szczęki aż takiej mocnej nie ma, więc musi uważać. W każdym bądź razie, wielki szacun dla niego, że zaryzykował swoją karierę na rzecz sportowej rywalizacji (Chęć zdobycia mistrza świata), a nie tak jak Mamed, ze względu na kase zostaje w KSW, jego sprawa, ale i tak już w Polsce wystarczająco zarobił, a w UFC też miałby niezlą kasiore.
Taki tam ze mnie ekspert
No patrz Nie wiedziałem. Ale i tak sądze ze musi być bardziej agresywny. i wiecej łokci używać, iż Błachowicz ma 188 cm wzrostu, długie łapy więc może rozbijać przeciwników na odległość. I z tego co kojarzę jego walki, szczęki aż takiej mocnej nie ma, więc musi uważać. W każdym bądź razie, wielki szacun dla niego, że zaryzykował swoją karierę na rzecz sportowej rywalizacji (Chęć zdobycia mistrza świata), a nie tak jak Mamed, ze względu na kase zostaje w KSW, jego sprawa, ale i tak już w Polsce wystarczająco zarobił, a w UFC też miałby niezlą kasiore.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów