18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Jan Błachowicz znokautował Corey'a Andersona w walce wieczoru UFC w Rio Rancho. Polak za świetny występ zgarnął dodatkowe 50 tysięcy dolarów. Od razu po nokaucie Polak podbiegł do siatki i wyzwał do walki Jona Jonesa! Nokaut w wykonaniu Jana Błachowicza był najbardziej widowiskowym zakończeniem spośród wszystkich pojedynków karty walk gali w Rio Rancho. Polak zwyciężył w UFC piąty raz przed czasem. Idealnie wyprowadzony w tempo prawy sierpowy zwalił z nóg faworyzowanego Corey'a Andersona. Dzięki wygranej z Amerykaninem Błachowicz prawdopodobnie wywalczył możliwość walki o pas w kategorii półciężkiej przeciwko Jonowi Jonesowi. Polak jest aktualnie sklasyfikowany na 6. miejscu w rankingu, ale sytuacja ta zapewne zmieni się w najnowszym notowaniu UFC.

Opis zajebany z sportowefakty.wp.pl/mma/869751/mma-ufc-jan-blachowicz-corey-anderson-z...
Zgłoś
Boston86 2020-02-16, 22:45
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Który to Polak

Napisał bym coś o twoim starym, ale mu pewnie jest wstyd że z spłodził taką spierdoline jak
ty.

Kto nie potrafi walczyć w świecie wiecznej wojny ten nie wart życia.
Zgłoś
Haren 2020-02-16, 23:30
Przyjebał w twarz leżącemu, świeżo znokautowanemu przeciwnikowi. Zachował się jak typowy czarnuch z getta, nie ma piwa za takie niesportowe zachowanie.
Zgłoś
inzi 2020-02-17, 9:08
Haren napisał/a:

Przyjebał w twarz leżącemu, świeżo znokautowanemu przeciwnikowi. Zachował się jak typowy czarnuch z getta, nie ma piwa za takie niesportowe zachowanie.

powinien reagować siedzią jak był nokaut a tak to piękne przygwożdżanie negroina piwko leci
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-02-17, 10:27
Boston86 napisał/a:

Napisał bym coś o twoim starym, ale mu pewnie jest wstyd że z spłodził taką spierdoline jak
ty.

Zamiast się udzielać wróć do szkoły.
Zgłoś
swieca 2020-02-17, 11:15 1
Ten młotek kończący był piękny Leż murzynie!
Zgłoś
heartagram 2020-02-18, 22:23
Trzeba dodać, że Janek prawie został z UFC wypierdolony po paru przegranych z rzędu, a teraz proszę bardzo.
Zgłoś
dragon20010 2020-02-23, 9:05 83
Piękny nokaut na Andersonie w wykonaniu Janka.

Zgłoś
Halman 2020-02-23, 9:18
kurwa, dragon20010 wiem że sie masujesz do widoku spoconych bokserów.. . tak jak oni chciał byś być bity a potem dodatkowo ruchany...
Zgłoś
Barnellini 2020-02-23, 10:09 12
HAL9000/2 napisał/a:

kurwa, dragon20010 wiem że sie masujesz do widoku spoconych bokserów.. . tak jak oni chciał byś być bity a potem dodatkowo ruchany...

O czym ty kurwa pierdolisz? Nikt oprócz Ciebie o tym nie pomyślał więc może to Ty "chciałbyś być bity i ruchany". Ja pierdolę

"Piękny nokaut na Andersonie w wykonaniu Janka."

Dobrze, że Polak wygrał z małpą- zawsze miło popatrzeć ale to była chyba najmniej widowiskowa walka jaką widziałem, więc powiedz mi gdzie ten "piękny nokaut".

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-02-23, 12:05 2
3:35, nie ma za co

Zgłoś
M00nSpeLL 2020-02-23, 12:16
Barnellini napisał/a:

O czym ty kurwa pierdolisz? Nikt oprócz Ciebie o tym nie pomyślał więc może to Ty "chciałbyś być bity i ruchany". Ja pierdolę
"Piękny nokaut na Andersonie w wykonaniu Janka."
Dobrze, że Polak wygrał z małpą- zawsze miło popatrzeć ale to była chyba najmniej widowiskowa walka jaką widziałem, więc powiedz mi gdzie ten "piękny nokaut".

Już się zaczyna prymitywny rasizm i walenia konia do bycia białym. Jak smutne trzeba mieć życie?

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
ritu4l 2020-02-23, 13:22 6
M00nSpeLL napisał/a:

Już się zaczyna prymitywny rasizm i walenia konia do bycia białym. Jak smutne trzeba mieć życie?

O kurwa, lewak alert.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
koras24 2020-02-23, 14:20
Ładnie go poskładał. Ciekawe czy dostanie walke o pas teraz.
Zgłoś
boryskutia 2020-02-23, 14:49
HAL9000/2 napisał/a:

Co za faken idiota z ciebie.
Zgłoś
M00nSpeLL 2020-02-23, 17:08
Karmazon napisał/a:

O kurwa, lewak alert.

Nie lewak, a zwyczajnie nie debil, który próbuje sobie podbudować niską samoocenę i małego chujka.

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów