Opis zajebany z sportowefakty.wp.pl/mma/869751/mma-ufc-jan-blachowicz-corey-anderson-z...
Opis zajebany z sportowefakty.wp.pl/mma/869751/mma-ufc-jan-blachowicz-corey-anderson-z...
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Który to Polak
Napisał bym coś o twoim starym, ale mu pewnie jest wstyd że z spłodził taką spierdoline jak
ty.
Przyjebał w twarz leżącemu, świeżo znokautowanemu przeciwnikowi. Zachował się jak typowy czarnuch z getta, nie ma piwa za takie niesportowe zachowanie.
powinien reagować siedzią jak był nokaut a tak to piękne przygwożdżanie negroina piwko leci
Napisał bym coś o twoim starym, ale mu pewnie jest wstyd że z spłodził taką spierdoline jak
ty.
Zamiast się udzielać wróć do szkoły.
kurwa, dragon20010 wiem że sie masujesz do widoku spoconych bokserów.. . tak jak oni chciał byś być bity a potem dodatkowo ruchany...
O czym ty kurwa pierdolisz? Nikt oprócz Ciebie o tym nie pomyślał więc może to Ty "chciałbyś być bity i ruchany". Ja pierdolę
"Piękny nokaut na Andersonie w wykonaniu Janka."
Dobrze, że Polak wygrał z małpą- zawsze miło popatrzeć ale to była chyba najmniej widowiskowa walka jaką widziałem, więc powiedz mi gdzie ten "piękny nokaut".
O czym ty kurwa pierdolisz? Nikt oprócz Ciebie o tym nie pomyślał więc może to Ty "chciałbyś być bity i ruchany". Ja pierdolę
"Piękny nokaut na Andersonie w wykonaniu Janka."
Dobrze, że Polak wygrał z małpą- zawsze miło popatrzeć ale to była chyba najmniej widowiskowa walka jaką widziałem, więc powiedz mi gdzie ten "piękny nokaut".
Już się zaczyna prymitywny rasizm i walenia konia do bycia białym. Jak smutne trzeba mieć życie?
Już się zaczyna prymitywny rasizm i walenia konia do bycia białym. Jak smutne trzeba mieć życie?
O kurwa, lewak alert.
kurwa, dragon20010 wiem że sie masujesz do widoku spoconych bokserów.. . tak jak oni chciał byś być bity a potem dodatkowo ruchany...
Co za faken idiota z ciebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów