Opis zajebany z sportowefakty.wp.pl/mma/869751/mma-ufc-jan-blachowicz-corey-anderson-z...
Opis zajebany z sportowefakty.wp.pl/mma/869751/mma-ufc-jan-blachowicz-corey-anderson-z...
Który to Polak
Napisał bym coś o twoim starym, ale mu pewnie jest wstyd że z spłodził taką spierdoline jak
ty.
Kto nie potrafi walczyć w świecie wiecznej wojny ten nie wart życia.Przyjebał w twarz leżącemu, świeżo znokautowanemu przeciwnikowi. Zachował się jak typowy czarnuch z getta, nie ma piwa za takie niesportowe zachowanie.
powinien reagować siedzią jak był nokaut a tak to piękne przygwożdżanie negroina piwko leci
Napisał bym coś o twoim starym, ale mu pewnie jest wstyd że z spłodził taką spierdoline jak
ty.
Zamiast się udzielać wróć do szkoły.
kurwa, dragon20010 wiem że sie masujesz do widoku spoconych bokserów.. . tak jak oni chciał byś być bity a potem dodatkowo ruchany...
O czym ty kurwa pierdolisz? Nikt oprócz Ciebie o tym nie pomyślał więc może to Ty "chciałbyś być bity i ruchany". Ja pierdolę
"Piękny nokaut na Andersonie w wykonaniu Janka."
Dobrze, że Polak wygrał z małpą- zawsze miło popatrzeć ale to była chyba najmniej widowiskowa walka jaką widziałem, więc powiedz mi gdzie ten "piękny nokaut".
Już się zaczyna prymitywny rasizm i walenia konia do bycia białym. Jak smutne trzeba mieć życie?
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
kurwa, dragon20010 wiem że sie masujesz do widoku spoconych bokserów.. . tak jak oni chciał byś być bity a potem dodatkowo ruchany...
Co za faken idiota z ciebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów