📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Są, ale w naszej kulturze Dżą Połj drugi jest popularniejszy i bardziej wpleciony w życie.
flash160 napisał/a:
Szkoda że nie ma odważnych z mahometa żartować
No to ja zażartuję: Mahomet jest głupi i nie istnieje. Można? Ano można
[Już brudasy w obrusach na łbach namierzają moje IP ].
A tak btw - co ma piernik do wiatraka?
Muzułmanie mają przez to swoje religijne prawo wyniesione z epoki brązu najebane pod kopułą i w tym jesteśmy od nich lepsi, że prawo mamy świeckie, a katolicyzm przeszedł szereg reformacji, które go niejako ucywilizowały.
Bawią mnie wielcy obrońcy Jana Pawła II którzy równocześnie nie widzą powodu by nie śmiać się ze śmierci noworodków, zabójstw i gwałtów...
Tacy z was sadole że ja pierdole
Albo drwimy i ciśniemy po wszystkim równo, albo nie. A jak nie to proponuję usunąć konto z portalu Sadistic.pl bo widać treści tu obecne są dla was za mocne...
Ja bym was tak kurwy pod sciane postawił i wystrzelał was w pizdu, lub darmowe gaz party bym wam kurwy zafundował.
kocurid napisał/a:
Ja bym was tak kurwy pod sciane postawił i wystrzelał was w pizdu, lub darmowe gaz party bym wam kurwy zafundował.
Nie ma to jak miłość bliźniego w wersji chrześcijańskiej...
No to przyłączę się do tematu. Koniec plotek, oto fakty:
1. Był Polakiem. (No i chuj? Ktoś wcześniej napisał że Tusk też.)
2. Pomógł obalić komunę. (Taaa... Stanął na Pałacu Kultury i Nauki i zrobił kamehamehę...)
3. Zjednoczył wiele religii. (To chyba kurwa nie wiecie co się na świecie dzieje.)
4. Za jego "kadencji" nie mówiło się o pedofilii. (A za Stalina o demokracji.)
To że mnie to bawi, nie oznacza że jestem satanistą, okultystą, onanistą, wyznawcą Kota przemierzającego Wszechświat na keyboardzie. Jestem wierzący i jak każdy człowiek z głową na karku zadaję pytania na temat wiary. Ale robienie sobie "bożka" z jego osoby to przesada. Już jeden jest, siedzi w Toruniu. Jeśli są uwagi, walcie jak dym.
1. Był Polakiem. (No i chuj? Ktoś wcześniej napisał że Tusk też.)
2. Pomógł obalić komunę. (Taaa... Stanął na Pałacu Kultury i Nauki i zrobił kamehamehę...)
3. Zjednoczył wiele religii. (To chyba kurwa nie wiecie co się na świecie dzieje.)
4. Za jego "kadencji" nie mówiło się o pedofilii. (A za Stalina o demokracji.)
To że mnie to bawi, nie oznacza że jestem satanistą, okultystą, onanistą, wyznawcą Kota przemierzającego Wszechświat na keyboardzie. Jestem wierzący i jak każdy człowiek z głową na karku zadaję pytania na temat wiary. Ale robienie sobie "bożka" z jego osoby to przesada. Już jeden jest, siedzi w Toruniu. Jeśli są uwagi, walcie jak dym.
Ale o tuszowaniu afer pedofilskich przez Jana Pawulona to się dowiedzcie
@up no właśnie, przecież już na chemii się można nauczyć, że Jan proton 2 gwałcił małe elektrony :/
@któreś tam up
Kathryn Prescott lub Megan, siostry bliźniaczki, rocznik '91, gif zrobiony z fragmentu serialu Skins, one chyba grały w 3 i 4 sezonie.
Kathryn Prescott lub Megan, siostry bliźniaczki, rocznik '91, gif zrobiony z fragmentu serialu Skins, one chyba grały w 3 i 4 sezonie.
kocurid napisał/a:
Dlaczego płaczesz?
Tylko czekam aż"obrońcy papiesa" pod tematem o pedofilach którzy nie popierdalali w sukienkach, będą wstawiać obrazki z napisem "leczenie pedofilii może być tanie". Fajnie że bronicie starego zgrzybiałego skurwysyna który zapierdalał po świecie za cudze pieniądze zamiast rozdać forsę na której siedział.Jak widać, wystarczy pierdolić o kremówkach, pokoju i miłości aby pozwalanie na jebanie małych dzieci było traktowane jak błahostka przez tłumy ciemniaków.
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów