Są na świecie jeszcze rozsądni ludzie
Są na świecie jeszcze rozsądni ludzie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naprawdę mam nadzieję, że "prawdziwi Polacy" pewnego dnia zrozumieją, że nikomu w życie nie wolno się pakować. I to sprawa każdego człowieka, czy lubi chłopców czy dziewczynki. Przypominam, że związek homoseksualny jest dobrowolnym związkiem dwojga świadomych ludzi i niepotrzebny im Krk, ONR czy ruchy LGBT. Sama jestem bi (choć już w stałym związku hetero), ale całym sercem wspieram środowiska homo, bo to w większości normalni ludzie, którzy wreszcie chcieliby żyć normalnie. Niestety, póki Polaczki-cebulaczki, łysi kibole z zablokowanym stawem łokciowym i ludzie pokroju pierwszego wykamingautowanego posła-geja będą żyli ich życiem, dotąd nikt nie będzie żył normalnie.
Ta hipokryzja to specjalnie? Nikt nie powinien pakować się w życie drugiej osoby i to dotyczy nie tylko ludzi nazywanych wszelkimi odmianami faszystów, ale też Antifę, ludzi homoseksualnych i wszelkiej maści innego człowieczeństwa.
idąc za myśleniem p. Jandy: kazy student w Polsce to pedał bo mieszka z kolegą... chuj Ci w dupę stara salonowa piczko
Kurwa mać, gdy się rejestrowałem na tym forum, byłem spokojnym człowiekiem, z dystansem do ludzkiego kretynizmu. Ale jak patrzę po raz kilkusetny na wypowiedź tytana intelektu, nie potrafiącego zrozumieć prostej wypowiedzi, i bandę debili która podpisuje się pod jego postem przez danie wirtualnych browców, to po prostu ręce odpadają. Jak wy kurwa pozdawaliście testy do gimnazjum?
Ta hipokryzja to specjalnie? Nikt nie powinien pakować się w życie drugiej osoby i to dotyczy nie tylko ludzi nazywanych wszelkimi odmianami faszystów, ale też Antifę, ludzi homoseksualnych i wszelkiej maści innego człowieczeństwa.
Zastanawiam się, czy troll czy idiota. Ktoś, kto w sposób ostentacyjny afiszuje się ze skrajnymi poglądami, musi się liczyć z ostracyzmem pewnej grupy ludzi. Tak było zawsze i pewnie jeszcze dłuuugo będzie. Ja miałam raczej na myśli ludzi ze środowisk LGBT, które żyją jak inni, mają domy, uczciwą pracę itd. i chcą np. mieć możliwości prawne dowiedzieć się o sobie w szpitalu czy dziedziczyć po sobie majątek.
I nie zgodzę się, że w funkcjonowanie ONRu nie wolno się wtrącać. Promowanie nazizmu w Polsce jest zakazane, a statut tej organizacji zawiera faszyzujące założenia. Antifa nie jest lepsza, ale to zupełnie inny temat.
I, żeby nie było, że odniosłam się z dupy strony do tego, co powiedziałeś. Mimo że bliżej mi do "lewacko-kurewskich" poglądów, to Antifa i środowiska skrajnie lewicowe powodują u mnie wrzenie krwi. Po prostu ostatnio zdałam sobie sprawę, że w pochodach zarówno ONRu i PiSu, jak i antyklerykałów idzie w większości ta sama bezmózga hołota.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów