18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
jankowski i rydzyk
perun88 • 2010-07-30, 18:54
Do nieba w jednakowym czasie dostali się o. Ryzyk i ks. Jankowski: W bramie niebios wita ich uśmiechnięty św. Piotr z dobrotliwym wyrazem twarzy:
- Witajcie u bram niebios!! - rzecze święty - podajcie swoje imiona, a sprawdzę, czy jesteście godni wejść do raju.
- Ojciec Tadeusz Ryzyk.
Święty Piotr rozwija dłuuuuga listę, szybki rzut okiem i..
- Niestety, synu, ale nie ma Cię na liście.
- Jak to??? - wybałuszył oczy Ryzyk - Przecież to niemożliwe. Byłem księdzem, autorytetem moralnym w kraju największego z papieży, codziennie miałem miliony słuchaczy...
- Przykro mi bardzo, ale nic nie mogę na to poradzić... - odparł św. Piotr. - Twoje imię?
- ks. Henryk Jankowski.
Chwila ciszy.
- Przykro mi, synu, ale Ciebie tez nie ma.
- Jak to??? Przecież ja również byłem niesamowitym autorytetem moralnym w Polsce, walczyłem z wpływami innych narodów, mówiłem płomienne kazania.
Ludzie słuchali mnie w pełnym skupieniu...!!
- Przykro mi bardzo, moi drodzy, ale skoro nie mam Was na liście, nic nie mogę dla Was zrobić...
Zapanowała niezręczna chwila ciszy. Całą trójka niepewnie spogląda na siebie, po czym ks. Jankowski wzruszył ramionami i powiedział:
- Chodź, Tadek, co będziemy z Żydem gadać...

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
VeQe 2010-07-30, 20:05
Cordoba ?

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej
Zgłoś
qTwist 2010-07-30, 20:06
Widać, że Cordoba ma wielu swoich naśladowców.

Zgłoś
perun88 2010-07-30, 20:20
a co to za kurwa ta cordoba?

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
R................g 2010-07-30, 21:05 11
perun88, seat taki
Zgłoś
Basika063 2010-07-30, 22:05 1

Jakoś mi oni lepiej pasują tutaj niż w niebie...
Zgłoś
think666 2010-07-30, 22:47
Widziałem Rydzyka w dzień pogrzebu Jankowskiego. Śmieszny ryj.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
ferro 2010-07-31, 6:32
Akurat dobry dowcip, nie porownujcie z Cordoba.
Zgłoś
wojtas2112 2010-07-31, 12:06
@up cordoba jak nic!!!!

Nowy Jork. Icek zadaje ojcu pytanie:
- Tate, co to znaczy "prosperity", a co znaczy "kryzys"?
- Jak by ci to, synku, wytłumaczyć? - zastanawia się rodzic i mówi po chwili: - Prosperity to szampan, elegancka limuzyna i piękne kobiety, a kryzys to lemoniada, metro i... twoja matka.
Zgłoś
A................N 2010-07-31, 12:13 2
Zgłoś
szimon 2010-07-31, 12:48 2
"Do nieba w jednakowym czasie dostali się o. Ryzyk i ks. Jankowski"
Pewną sprzeczność widzę. Z dalszej części kawału wynika, że ostatecznie się do tego nieba nie dostali. Powinno się zacząć na przykład słowami "U bram niebios w jednakowym czasie stanęli o. Rydzyk i ks. Jankowski", lub "o wstęp do nieba ubiegali się w tym samym czasie o. Rydzyk i ks. Jankowski".
Zgłoś
gumol 2010-07-31, 12:52 2
@up co Ty kurwa prof. Miodek? dla 99,9% ten kawał jest w pełni zrozumiały.

Ludzie! Wrzućcie na luz!
Zgłoś
dax404 2010-07-31, 13:34 1
kawał dobry ale i tak zawsze rozpierdalają mnie wasze komentarze i poziom debilizmu niektórzych z was ;D
Zgłoś
Skądinąd 2010-07-31, 13:57
@szimon jak juz sie madrzysz, to chociaz pamietaj o poprawnej interpunkcji, bo na razie, to zrobiles z siebie kretyna.

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
mesiash 2010-07-31, 14:21
tak kiurva, kretyna z siebie zrobił po poprawił błąd stylistyczny bez odpowiedniej interpunkcji...

w sumie szkoda że ten dowcip to fejk, bo Jankowski już padł a Rydzu jeszcze nie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów