Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrząc w internety to większość jest za KNP. Dlaczego to się nie przekłada na wynik wyborczy? Może by tak każdy sympatyk owej partii spróbował przekonać rodzinę, znajomych itd. Reklama szeptana, buzz marketing!!
Bo ci będący za KNP nie mają jeszcze prawa do głosowania?
Poczekajmy do wyborów, jak go nie odstrzelą, to może być ciekawie.
Rządził PiS, rządzi PO. Teraz żeby cokolwiek zmieniło się w Polsce trzeba wybrać kogoś pokroju JKM.
Z całym szacunkiem, ale nhe chciałbym, żeby państwem kierował wojujący katol(mimo iż wiele poglądów mam podoboych), ale Wojtek wprowadziłby swoje katolskie myśli, to tragedia.
Czyli jeszcze dwa lata ryży będzie jebać was bez mydła.
Pozdrawiam
Dwóch niesamowitych ludzi JKM i MMK, mam nadzieję że kiedyś spowodują prawdziwą rewolucję i zmieszają z gównem jebane lewactwo.
Typowy polaczek patriota i aktywny dyskutant w internecie. Co tylko ma nadzieje, ze ktos cos moze w koncu. Zamiast ruszyc dupe i jakby to powiedzial MMK "Make it happen!"
Doczytaj chlopczyku czym jest populizm, i jak powstawaly pierwsze partie populistyczne.Korwin to populista.
W tym kraju, wystarczy glosno cos powiedziec o hitlerze, i juz jestes w mediach, nie potrzeba do tego zakladac partii.Nowa prawica to banalny żart, pomysł na znalezienie się w mediach.
Blad logiczny, rownie dobrze moglbys powiedziec "poglady komunistyczne sa nierealne, wiec komuna wcale sie nie wydarzyla, a lenin i stalin nie istnieli".Gdyby poglądy tego pana były realne dawno zajmowałby już miejsce w sejmie.
Odsylam do encyklopedii, poszukaj hasla Utopia.A to niestety tylko utopijne
Tak, tym bardziejm, ze ma poparcie Polskiego ruchu biznesmenow czy jak to tam sie nazywalo, a na przykladzie moich znajomych moge powiedziec, ze im wyzsze dochody, tym wieksze poparcie dla jkm, co mnie nieco dziwi, bo logicznie rzecz biorac powinno byc na odwrot, ale coz, widocznie mam uczciwych znajomych.wizje dla tych, którym nie idzie w życiu i zarabiają niewiele
Pisalem o tym w innym watku, jak ci sie chcem to mozesz zajrzec z mojego profilu.nie skończyli jeszcze gimnazjum
Takie osoby glosuja raczej na palikota, a jesli zasade volenti non fit iniuria, kojarzysz z jaraniem trawy, to trace wiare w internautow.kto mówi o legalizacji trawy.
To status quo niszczyl kraje i cywilizacje, a np. skrajne bogactwo chyba nie jest domena idiotow?Skrajności zawsze pozostaną domeną idiotów.
pl.wikipedia.org/wiki/Rurkoczu%C5%82kowce - niech socjalisci poczytaja o swoim gatunku.
Pozdrawiam
Cała Twoja wypowiedź jest bzdurna.
Nie wiesz czym jest populizm (przypomnę - głoszenie poglądów, które są najbardziej popularne). Kpi, szydzi, krytykuje - tak bo jest z czego i co. Nie tworzy tylko nawiązuje do ideałów, które stworzyły USA i przyczyniły się do rewolucji francuskiej. W sejmie właśnie znajdują się populiści. Ludzie, którym nie idzie w życiu i zarabiają niewiele są za socjalizmem! Skrajności w każdej dziedzinie są zawsze dwie. Można w przybliżeniu uznać, że jest tyle samo osób o głębokim stopniu niepełnosprawności umysłowej co wybitnych geniuszy (patrz rozkład normalny), a najwięcej jest zawsze średniaków i ci niestety nami rządzą.
A to niestety tylko utopijne wizje dla tych, którym nie idzie w życiu i zarabiają niewiele lub nie skończyli jeszcze gimnazjum i wydaje im się "zajebiste" głosowanie na kogokolwiek, kto jest poważany przez internautów i kto mówi o legalizacji trawy. Skrajności zawsze pozostaną domeną idiotów.
Piszesz bzdury.
Zarabiam 5x krajową.
Do gimnazjum nie chodziłem bo za moich czasów nie było.
Odkąd miałem prawa wyborcze, czyli na kilka lat zanim miałem dostęp do internetu, głosowałem na JKM.
Zwisa mi czy zalegalizują trawę czy nie.
Aha, IQ mam w górnym 1% populacji.
I tak się dziwnie składa że wśród ludzi z mojego środowiska JKM ma kilkukrotnie wyższe poparcie niż w całej populacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów