📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pozwolę sobie wtrącić moje 3 grosze do tej dyskusji.
Moim zdaniem obydwoje Ci panowie są swojego rodzaju prowodyrem do tego aby ludzie zaczeli myśleć po swojemy, jednak też nie są oni bezbłędni w swoich artykułach oraz przekonaniach, idea zawsze może być dobra jednak konkretne plany wprowadzenia to w życie może być zupełnie inne, tj. pewnego razu Pan J. Korwin Mikke wypowiedział się za likwidacją komunikacji tramwajowej w Warszawie, którą na codzień jeżdzą miliony mieszkańców, to jest jedna ze złych dewiz Pana Janusza, jedyna którą w tym wywodzie podważam gdyż w dużej mierze jestem za słowami Pana Janusza. Tak samo rzecz ma się do słów Pana M. M. Kolonko, który nie wiem czy świadomie nazwał w jednym ze swoich odcinków "Mówie jak jest" prezydenta RP jak i Republiki Federalnej Niemiec pod jaką figuruje cały naród niemiecki politykami niższego szczebla, także po tych słowach trochę też mój szacunek do Pana Mariusza zmalał, gdyż podejmując się niektórych tematów powinno się patrząc też wstecz gdy się wypowiada o całości. Ale wracając do tematu tego artykułu, to są ludzie którzy mają wzbudzić w nas wszystkich wole myślenia, chęć do sprawdzania jak to jest z całym systemem politycznym, władzą medialną która nas otacza. Są to tematy post rewolucyjne, zachęcające naród do walki z tym całym syfem który nas otacza
Jeszcze Ad. Piridais
Ci ludzie już starają się zmieszać z gównem lewactwo, lecz inicjatywa całej rewolucji leży w narodzie, który niestety jest jaki jest. I to jest od kilku ładnych wieków wielka przyczyna naszych klęsk, Polacy potrafią się jedynie porozumieć poprzez kontakt organów władzy jednak nie potrafią się porozumieć między sobą, więc rewolucji Drodzy Państwo nie będzie. Smutna to jest prawda, ale niestety. Poprzez słuszność modlitwy Polaka w "Dniu Świra" niweczymy wszelkie nasze szanse na jaką kolwiek zmianę w tym narodzie. Smutne
Moim zdaniem obydwoje Ci panowie są swojego rodzaju prowodyrem do tego aby ludzie zaczeli myśleć po swojemy, jednak też nie są oni bezbłędni w swoich artykułach oraz przekonaniach, idea zawsze może być dobra jednak konkretne plany wprowadzenia to w życie może być zupełnie inne, tj. pewnego razu Pan J. Korwin Mikke wypowiedział się za likwidacją komunikacji tramwajowej w Warszawie, którą na codzień jeżdzą miliony mieszkańców, to jest jedna ze złych dewiz Pana Janusza, jedyna którą w tym wywodzie podważam gdyż w dużej mierze jestem za słowami Pana Janusza. Tak samo rzecz ma się do słów Pana M. M. Kolonko, który nie wiem czy świadomie nazwał w jednym ze swoich odcinków "Mówie jak jest" prezydenta RP jak i Republiki Federalnej Niemiec pod jaką figuruje cały naród niemiecki politykami niższego szczebla, także po tych słowach trochę też mój szacunek do Pana Mariusza zmalał, gdyż podejmując się niektórych tematów powinno się patrząc też wstecz gdy się wypowiada o całości. Ale wracając do tematu tego artykułu, to są ludzie którzy mają wzbudzić w nas wszystkich wole myślenia, chęć do sprawdzania jak to jest z całym systemem politycznym, władzą medialną która nas otacza. Są to tematy post rewolucyjne, zachęcające naród do walki z tym całym syfem który nas otacza
Jeszcze Ad. Piridais
Ci ludzie już starają się zmieszać z gównem lewactwo, lecz inicjatywa całej rewolucji leży w narodzie, który niestety jest jaki jest. I to jest od kilku ładnych wieków wielka przyczyna naszych klęsk, Polacy potrafią się jedynie porozumieć poprzez kontakt organów władzy jednak nie potrafią się porozumieć między sobą, więc rewolucji Drodzy Państwo nie będzie. Smutna to jest prawda, ale niestety. Poprzez słuszność modlitwy Polaka w "Dniu Świra" niweczymy wszelkie nasze szanse na jaką kolwiek zmianę w tym narodzie. Smutne
Też jarałem się korwinem, ale skończyłem studia , znalazłem prace i mi przeszło...
szela02 napisał/a:
Nie, nie bedzie zadnej rewolucji, bo rewolucja juz byla, nawet dwie, to bedzie kontrrewolucja.więc rewolucji Drodzy Państwo nie będzie.
Cytat:
O widzisz, a mi nie, i kilku Panom na poprzedniej stronie tez nie, ale nic dziwnego skoro Pan przed studiami za Korwinem byl, w koncu kazdy glupkiem musialbyc za mlodu wiec wiekszosc byla socjalistami, a skoro Pan byl za Korwinem za mlodu, to okres madrosci ma juz Pan za soba, a teraz Panu literalnie odjebalo.Też jarałem się korwinem, ale skończyłem studia , znalazłem prace i mi przeszło...
Pozdrawiam
PanMarian napisał/a:
Nie, nie bedzie zadnej rewolucji, bo rewolucja juz byla, nawet dwie, to bedzie kontrrewolucja.
O widzisz, a mi nie, i kilku Panom na poprzedniej stronie tez nie, ale nic dziwnego skoro Pan przed studiami za Korwinem byl, w koncu kazdy glupkiem musialbyc za mlodu wiec wiekszosc byla socjalistami, a skoro Pan byl za Korwinem za mlodu, to okres madrosci ma juz Pan za soba, a teraz Panu literalnie odjebalo.
Pozdrawiam
Znalazł pracę jako urzędas, więc nie na rękę jest mu głosowanie na JKM
Bełkot Kórwin opanował dwa sposoby zjednywania jednokomórkowców: pierdolenie o obalaniu wszelkich zakazów i słodkie chwalenie ludzi mających poklask u tychże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów