Ru ru rurkowce
Ru ru rurkowce
bo jakoś widzę tu same puste stwierdzenia...
Czyli liberalne partie wcale nie są w 100% liberalne bo kwestie typu eutanazja, aborcja, legalizacja narkotyków to temat o którym nie warto wspominać.
czemu chcesz zabraniać ludziom godnie umrzeć?
i gdyby Twoja dziewczyna została zgwałcona i miała z tym gwałcicielem dziecko, to chciałbyś się tym dzieckiem opiekować? albo chociaż kazałbyś się swojej dziewczynie męczyć podczas tej ciąży? w takich sytuacjach aborcja powinna być dozwolona.
a myślisz nad delegalizacją alkoholu, wyrobów tytoniowych, kawy, i wszystkich preparatów typu "sesja"?
jeżeli tego nie robisz, to jesteś jebanym hipokrytą.
Skąd się biorą takie tępe cioty od pseudostatystyk?
ŻRYJ, ZDYCHAJ, A PRZEDE WSZYSTKIM MILCZ TŁUSTY KOMUCHU!
Prawda, jest ekscentryczny czy radykalny, ale tylko w oczach prawdziwych hipokrytow, ignorantow, mentalnych zer i tepakow te okreslenia sa zastepowane "nienormalnym" i "oszolomem".
Dla wszystkich nie kumajacych JKM - pozdro&pocwicz, zabawa w komentowanie polityki nie dla ciebie
To zadziwiajace, jak wielkie poparcie ma UPR w internecie, a jak to wyglada na kartach do glosowania... Kwestia nadreprezentacji mlodziezy w internecie? Jesli tak, to super, stare komuchy wymra, a my wprowadzimy normlanosc Poza tym, pan Janusz jest bardzo ekstremalny w swoich twierdzeniach, wsyzstkie jego tezy sa ukladanie zgodnie z zasadami logiki, wiec wszystko jest na zasadzie prawda/falsz. Nie ma polsrodkow i kompromisow. Dlatego bardziej traktuje go jako ideowca, niz polityka. UPR jak oczysci sie z przekretasow bez niego moze wreszcie pokaze cos na scenie politycznej...
Nie wymrą, nie wymrą Ja mam np 20 lat a lewicowe i komunistyczne poglądy mam we krwi, po rodzinie. I wielu jest takich jak ja, więc nie cisz się przdwcześnie.
To zadziwiajace, jak wielkie poparcie ma UPR w internecie, a jak to wyglada na kartach do glosowania... Kwestia nadreprezentacji mlodziezy w internecie? Jesli tak, to super, stare komuchy wymra, a my wprowadzimy normlanosc Poza tym, pan Janusz jest bardzo ekstremalny w swoich twierdzeniach, wsyzstkie jego tezy sa ukladanie zgodnie z zasadami logiki, wiec wszystko jest na zasadzie prawda/falsz. Nie ma polsrodkow i kompromisow. Dlatego bardziej traktuje go jako ideowca, niz polityka. UPR jak oczysci sie z przekretasow bez niego moze wreszcie pokaze cos na scenie politycznej...
JKM już od jakiegoś czasu nie jest w UPR. Choć przyznaję, politycznie najbliżej mi właśnie do UPR.
jakoś kurwa odczuwam, że ktoś kto ma berło tutaj uwziął się na mnie,
no ale tak, żeby przypadkiem dobry kandydat człowiek błyskotliwy i inteligentny tuż przed wyborami nie ujrzał światła dziennego - bo po chuj ktoś ma wiedzieć, że są mądrzy politycy w tym kraju
1. sadistic.pl/pies-wlbrlelppleplele-vt39482.htm był już gadający pies
2. sadistic.pl/big-lyk-denaturatu-vt39454.htm meneli też multum
3. sadistic.pl/przedwczesna-radosc-widzow-vt39365.htm skejt, gleba na ryj od chuja tu tego
4. Był temat z hackiem na firmę więc to też trzeba było pod owego podczepić sadistic.pl/hackerzy-pozdrawiaja-cke-vt39359.htm
5. przecież to było pod inną postacią sadistic.pl/jak-zmiekczyc-sadyste-2-vt39347.htm
do chuja pana
i na pociechę zagłosuje na pana Januszka bo czasami pitoli dyrdymały ale ogólnie równy gość
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów