18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
j................0 2010-03-30, 15:28 3
dojebał temu lewicującemu darmozjadowi X)
Zgłoś
pixelkiller 2010-03-30, 15:33
wstał bym i jebnął ze łba
Zgłoś
Reptile 2010-03-30, 17:40 1
proszę kogokolwiek, kto uważa JKM za chorego debila o powiedzenie które tak właściwie poglądy JKM są "głupie" czy "nienormalne" i sensowne wytłumaczenie DLACZEGO
bo jakoś widzę tu same puste stwierdzenia...

Norbias napisał/a:

Czyli liberalne partie wcale nie są w 100% liberalne bo kwestie typu eutanazja, aborcja, legalizacja narkotyków to temat o którym nie warto wspominać.

czemu chcesz zabraniać ludziom godnie umrzeć?

i gdyby Twoja dziewczyna została zgwałcona i miała z tym gwałcicielem dziecko, to chciałbyś się tym dzieckiem opiekować? albo chociaż kazałbyś się swojej dziewczynie męczyć podczas tej ciąży? w takich sytuacjach aborcja powinna być dozwolona.

a myślisz nad delegalizacją alkoholu, wyrobów tytoniowych, kawy, i wszystkich preparatów typu "sesja"?
jeżeli tego nie robisz, to jesteś jebanym hipokrytą.
Zgłoś
fidelxxx 2010-03-30, 18:54
Śmieszą mnie próby obrony Mikkego-oszołoma, że niby ma małe poparcie, bo go nie chcą w ważniejszych mediach pokazywać. A w tym programie to gdzie on kurwa był? TV Kozia Wólka z oglądalnością skaczącą między 3 a 10 widzami czy TVP?
Zgłoś
Dondamiano 2010-03-30, 19:26 4
No już ku** widzę jak TĘPY, TŁUSTY POCIOTEK KOMUCHA będzie mi mówił, że mam być małym robocikiem i zarabiać tyle co debil spod budki i mnie do tego przekona.

Skąd się biorą takie tępe cioty od pseudostatystyk?

ŻRYJ, ZDYCHAJ, A PRZEDE WSZYSTKIM MILCZ TŁUSTY KOMUCHU!
Zgłoś
rewera 2010-03-30, 20:14 1
Janusz Korwin Mikke zarządza!!!!
Zgłoś
TheRudeBoy 2010-03-30, 21:30 1
Przypomnę kocie cycki że JKM jest za legalizacją marychy w Polsce i prawdziwym wolnym rynkiem
Zgłoś
ZooL 2010-03-30, 21:31 4
najsmieszniejsze jest to ze po Januszu najbardziej jada ludzie ktorzy intelektualne sie zn im rownac nie moga, a nie bedac w stanie go zrozumiec ( bo ograniczenia itnelektualne nie pozwalaja), sila rzeczy musza uznac go za oszoloma itp, a jak Gaussowski rozklad iq dobitnie pokazuje, zdecydowana wiekszosc ludzi ma Iq ponizej 120... wiec sorry ale idioci morda w kubel jak czegos nie pojmujesz
Zgłoś
b................9 2010-03-30, 22:10
może i mądry, troche frustrat, a tak poza tym i tak można wrzucic go do jednego wora z cała resztą "polityków" i wyjebac za siebie
Zgłoś
t................j 2010-03-30, 22:19
To zadziwiajace, jak wielkie poparcie ma UPR w internecie, a jak to wyglada na kartach do glosowania... Kwestia nadreprezentacji mlodziezy w internecie? Jesli tak, to super, stare komuchy wymra, a my wprowadzimy normlanosc Poza tym, pan Janusz jest bardzo ekstremalny w swoich twierdzeniach, wsyzstkie jego tezy sa ukladanie zgodnie z zasadami logiki, wiec wszystko jest na zasadzie prawda/falsz. Nie ma polsrodkow i kompromisow. Dlatego bardziej traktuje go jako ideowca, niz polityka. UPR jak oczysci sie z przekretasow bez niego moze wreszcie pokaze cos na scenie politycznej...
Zgłoś
Klamot 2010-03-31, 2:49 1
JKM to jedna z niewielu postaci w polityce ktore szanuje za poglady.

Prawda, jest ekscentryczny czy radykalny, ale tylko w oczach prawdziwych hipokrytow, ignorantow, mentalnych zer i tepakow te okreslenia sa zastepowane "nienormalnym" i "oszolomem".

Dla wszystkich nie kumajacych JKM - pozdro&pocwicz, zabawa w komentowanie polityki nie dla ciebie
Zgłoś
mndc 2010-03-31, 3:56
trzazaj napisał/a:

To zadziwiajace, jak wielkie poparcie ma UPR w internecie, a jak to wyglada na kartach do glosowania... Kwestia nadreprezentacji mlodziezy w internecie? Jesli tak, to super, stare komuchy wymra, a my wprowadzimy normlanosc Poza tym, pan Janusz jest bardzo ekstremalny w swoich twierdzeniach, wsyzstkie jego tezy sa ukladanie zgodnie z zasadami logiki, wiec wszystko jest na zasadzie prawda/falsz. Nie ma polsrodkow i kompromisow. Dlatego bardziej traktuje go jako ideowca, niz polityka. UPR jak oczysci sie z przekretasow bez niego moze wreszcie pokaze cos na scenie politycznej...

Nie wymrą, nie wymrą Ja mam np 20 lat a lewicowe i komunistyczne poglądy mam we krwi, po rodzinie. I wielu jest takich jak ja, więc nie cisz się przdwcześnie.
Zgłoś
loras 2010-03-31, 10:58
trzazaj napisał/a:

JKM już od jakiegoś czasu nie jest w UPR. Choć przyznaję, politycznie najbliżej mi właśnie do UPR.

wolnyateista.pl/index.php
Zgłoś
D................o 2010-05-06, 21:56
Zniszczył go

co to kurwa ma być ?
może wymyślicie system który będzie określał zgodność tagów i podczepiał pod tematy co ?
no ale wtedy nie było nowości w ogóle
jakoś kurwa odczuwam, że ktoś kto ma berło tutaj uwziął się na mnie,
no ale tak, żeby przypadkiem dobry kandydat człowiek błyskotliwy i inteligentny tuż przed wyborami nie ujrzał światła dziennego - bo po chuj ktoś ma wiedzieć, że są mądrzy politycy w tym kraju

1. sadistic.pl/pies-wlbrlelppleplele-vt39482.htm był już gadający pies
2. sadistic.pl/big-lyk-denaturatu-vt39454.htm meneli też multum
3. sadistic.pl/przedwczesna-radosc-widzow-vt39365.htm skejt, gleba na ryj od chuja tu tego
4. Był temat z hackiem na firmę więc to też trzeba było pod owego podczepić sadistic.pl/hackerzy-pozdrawiaja-cke-vt39359.htm
5. przecież to było pod inną postacią sadistic.pl/jak-zmiekczyc-sadyste-2-vt39347.htm

do chuja pana
Zgłoś
grunwald1987 2010-06-06, 11:22 4
prezentuje filmik przedstawiający jak media kreują poszczególne wizerunki polityków na przykładzie p. Janusza Korwina Mikke i

i na pociechę zagłosuje na pana Januszka bo czasami pitoli dyrdymały ale ogólnie równy gość
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów