18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
rrdzony 2010-03-29, 22:23 3
jkm? jebać tego cwela
Zgłoś
ferro 2010-03-29, 22:55 2
tu akurat dobrze powiedzial, bo tez wole spelnic marzenia ryzykujac, niz całe zycie przesiedzieć jak mysz pod miotłą..

btw ale i tak jest pojebany.
Zgłoś
vidisic 2010-03-29, 23:11 10
rrdzony, to nas sie pytasz czy Jestes Kurcze Matołem?
Zgłoś
owiecs 2010-03-29, 23:23 37
Dojebał grubasowi, nie ma co.
@rrdzony, twoja krytyka poraża
Zgłoś
G................h 2010-03-29, 23:25 41
Mikke jest spoko. Dlaczego ma słabe poparcie? Myślę że przez to że go nie dopuszczają do ważniejszych mediów. A powiedzieć sobie trzeba jasno: W naszym kraju nie ma niezależnych mediów. I to nie ważne czy to będą rządziły PISy, Platformy, czerwoni czy jeszcze inne fekalia - generalnie media zawsze będą z tymi co mają $ lub po prostu na zasadzie niepisanego układu. Dlatego właśnie przez to że Korwina nie dopuszczają to na ten moment ma moje poparcie.
Zgłoś
c................a 2010-03-29, 23:28 13
"Ja nie jestem wyprowadzony z równowagi aaale...
Wiecie co z nim zrobić!"
Zgłoś
kebabkilla 2010-03-29, 23:33 1
bardzo dobrze mowi, sam o tym niedawno myslalem
Zgłoś
S................e 2010-03-29, 23:43 18
ja go tam lubie
czasami ma sowije "pierdolicie hipolicie"
ale to człek zacny
Zgłoś
woland 2010-03-29, 23:58 2
Inteligentny megaloman z chorymi poglądami. Na szczęście tacy chorzy ludzie jak on nigdy w Polsce rządzić nie będą. A jego ślepym wyznawcom proponuję wyobrazić sobie jakby wyglądało ich życie w państwie za którym opowiada się JKM.
Zgłoś
c................a 2010-03-30, 0:01 8
woland napisał/a:

A jego ślepym wyznawcom proponuję wyobrazić sobie jakby wyglądało ich życie w państwie za którym opowiada się JKM.

Ta, bo na pewno każdy chrześcijanin chciałby żeby Jezus był prezydentem.
Zgłoś
d................x 2010-03-30, 0:05 3
Nie wiem czemu ale go lubie.
Nie zgadzam sie z częścią jego poglądów, ale gość ma rozum i go używa.
Poza tym dla zainteresowanych, JKM wydaje swoje publikacje co tydzien w Angorze.
Zgłoś
tristandefevre 2010-03-30, 0:36 3
Buhehehe oglądałem ten program..... zgniatał ich ja robali... generalnie to koleś dobrze gada ale trzeba by go częściej posłuchać, bo po jednym wywiadzie to niedokońca można zrozumieć jego intencje.
Zgłoś
eteryk 2010-03-30, 0:46 2
rdzony - dno
Zgłoś
suchy777 2010-03-30, 7:50
Przecież ten człowiek (a przynajmniej jego poglądy) są nienormalne. Jak można tak myśleć. Widocznie on nie zaryzykował w swoim życiu jeśli ma poparcie promilowe (i bardzo dobrze!).
Ktoś tu mówił o tym że nie dopuszcza się go do ważniejszych mediów - jak nie? ostatnio TVP2, wcześniej TVP1, TVN24 (wymachiwał rewolwerem w studiu (SIC!)). Jego poglądy właśnie staczają tego człowieka na samo dno, nie dziwie się.
Dla mnie powinno się go zbadać w szpitalu psychiatrycznym, on nie potrafi żyć w normalnym społeczeństwie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów