Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Janusz pogromca psychologów
manier • 2020-01-16, 20:47
Janusz wezwany na rozmowę do psychologa

Dokument Posatu "Więzienie" .

Czytam swoje wpisy i stwierdzam, że wkurwia mnie już to rozszczepienie osobowości
Zgłoś
Oldgun 2020-01-17, 6:29
mesjans napisał/a:

To akurat prawdziwe, weź ciśnieniomierz i zaganiaj piwka i po każdym sprawdzaj ciśnienie, drugiego dnia sprawdź to z wódką. Wódka początkowo podnosi ciśnienie a kiedy jesteś już delikatnie podpity zaczyna spadać aż zaśniesz, piwo działa od początku zamulająco tyle że powoli. Testowane na sobie nie że z internetów.

dziwne te wasze pijackie zabawy
Zgłoś
Recydywista 2020-01-17, 6:33
Oldgun napisał/a:

200ml wody? Co za pizda! Ja do kolacji chlapnę codziennie 0,7 i rano śmigam jak nowo narodzony a jestem kierowca autobusu.

to juz wiemy skad tik z klaskaniem
Zgłoś
W................r 2020-01-17, 9:07
Jak kurwa doradca Janusz się znalazł xD
Zgłoś
Kat-men-Du 2020-01-17, 10:53
Na końcu mina psychologa bezcenna.
Zgłoś
kulawiec 2020-01-17, 11:23
Jedna moja klientka pisze do takich życiowych seriali fabuły i dialogi. Nawet ruch głowy jest tam opisany, miny, wszystko.

Ona akurat miała chłopaków do wzięcia i kilka innych, z życia.
Zgłoś
v................0 2020-01-17, 11:55
Co jak co ale po pijanemu na rowerku też mi się jakoś lepiej jedzie. A na zadupiu to jedyny sposób żeby w sensownym czasie z domówki na chatę wrócić.
Zgłoś
kuti4 2020-01-17, 12:30
Ja tam piję jak są kogoś imieniny
Zgłoś
zdun 2020-01-17, 14:42 1
Klient podchodzi do barmana i zamawia 10 kieliszków wódki. Barman nalewa i stawia na blacie.
Klient bierze pierwszy i ostatni kieliszek, wylewa je na podłogę, a następnie wypija pozostałe osiem.
Barman pyta:
- Dlaczego wylał pan te kieliszki?
- Pierwszy jest zawsze niedobry, a po ostatnim rzygam.
Zgłoś
davvv1 2020-01-17, 14:48
a to ten prawdziwy serial o więzieniu
Zgłoś
lysout 2020-01-17, 15:14
kuti4 napisał/a:

Ja tam piję jak są kogoś imieniny

"Czyjeś" gamoniu.
Zgłoś
atomboy 2020-01-18, 2:08
wyszedł bardziej zaradny niż pan psycholog
Zgłoś
Corey_09 2020-01-19, 21:54
Mam takiego w pracy, co twierdzi, że wódka go pobudza i mu się lepiej pracuje. Ale ok, 11 nie ma już siły na prace.

No i Chuj!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów