📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
"ruchają się, ruchają! nagrać to muszę koniecznie z swoim przezabawnym komentarzem"
to są myśli i czyny dorosłej osoby o poziomie umysłowo-emocjonalnym 15 latka, zgadnijcie czyj to wyborca...?
Miałem wyższe mniemanie o Halmanie.
Figlarz_ napisał/a:
Jebane zwierzęta.
A wiesz, że Twój ojciec też jebał Twoją matkę, żeby Cię mogła potem w bólach wysrewać?
Ta para robi to w dużej odległości od ludzi, dyskretnie. Nie ich wina, że jakiś zbok ich nagrywa.
CbK napisał/a:
Ta para robi to w dużej odległości od ludzi, dyskretnie.
to ja nie chcę znać twojego otoczenia...
Halman napisał/a:
"ruchają się, ruchają! nagrać to muszę koniecznie z swoim przezabawnym komentarzem"
to są myśli i czyny dorosłej osoby o poziomie umysłowo-emocjonalnym 15 latka, zgadnijcie czyj to wyborca...?
Taki debil jesteś czy tylko udajesz?
Komentarz jest dogrywany do filmu. Wpiszcie w wyszukiwanie tematów nazwę "Turnus" to znajdziecie inną jego próbkę. Z pewnością to nie wyjątkowe szczęście gościa, że co krok gdzie wyjrzy to się ruchają i na bieżąco komentuje co widzi.
DziQ1916 napisał/a:
proste wiadomo że chodzi o wyborcę platformy / tuska
napewno taka sama kurwa z pisu jak ty gamoniu jebany, zaraz przy swoi pisie z glodu zdechniesz, i dobrze.
Gdzie taka plaża jest w Chorwacji??
focusek napisał/a:
napewno taka sama kurwa z pisu jak ty gamoniu jebany, zaraz przy swoi pisie z glodu zdechniesz, i dobrze.
Właściwie, to ja się bałem, że z głodu zdechnę, jak rządziło PO. Po ich przegranych wyborach mi przeszło.
Ogólnie mówiąc, pamiętam, że tusck zawsze miał ludzi w dupie. To powinni pamiętać wszyscy, aby do niego nie wracać.
Kamerujący sam będzie marszczył kuśpete. Niby że na potrzeby internetu... Boli że jedyne co posuwa to rękę w łazience
mwaski napisał/a:
Na bank taki, który wierzy, że od początku 2019 roku mamy największą inflację w EU z powodu covida i napaści ruskich na Ukrainę
Ja nie wierzę. Wiem że to wina polityki unii, jebanych niemców, ciotowatych francuzików i dodatkowo naszych POjebanych tuskaczy, kopaczy itp. Wiem że Polska jest w unii po to, aby mieli kogo dymać. Inaczej w życiu byśmy tam nie weszli. Każdy kto jest za tuskaczem jest zdrajcą Polski i w życiu zdania nie zmienię. P.S. nienawidzę rządów pisiorów. A ostatnie zmiany w przepisach drogowych powodują u mnie, chęć zajebania kaczorowi w mordę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów