📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Piwko za komentarz.
"ruchają się, ruchają! nagrać to muszę koniecznie z swoim przezabawnym komentarzem"
to są myśli i czyny dorosłej osoby o poziomie umysłowo-emocjonalnym 15 latka, zgadnijcie czyj to wyborca...?
to są myśli i czyny dorosłej osoby o poziomie umysłowo-emocjonalnym 15 latka, zgadnijcie czyj to wyborca...?
Skoro mówi, że nie wie czy namówi swoją żonę...to wiedz, że żona jest już obrażona i nie porucha przez długi czas. No i nie popije...I w ogóle i on i Janusz zjebali jej wakacje.
Komentarz bomba. Nawet wybaczam, że nagrywane jak debil pionowo i że to striktok.
Nagrywane chyba z zazdrości, Ciekawy seks w fajnym miejscu, nie przeszkadzają nikomu.
I to są wakacje
zona sie usmiecha bo widzi ze ludzie sie bawia.. moze czeka az ty ja wyruchasz lub tez czeka az skoncza, doplyna do brzegu i twoja zonke wezmie na wycieczke.
Halman napisał/a:
"r*chają się, r*chają! nagrać to muszę koniecznie z swoim przezabawnym komentarzem"
proste wiadomo że chodzi o wyborcę platformy / tuska
Halman napisał/a:
"ruchają się, ruchają! nagrać to muszę koniecznie z swoim przezabawnym komentarzem"
Na bank taki, który wierzy, że od początku 2019 roku mamy największą inflację w EU z powodu covida i napaści ruskich na Ukrainę
Bardzo fajnie ogien
A cze mu by nie!
A cze mu by nie!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów