📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
up, widocznie cpie rzeczywistosc i prawde z ust Mikke, ktory uzywajac 50 slow, potrafi przysrac samymi argumentami. LEWACTWO jest bezsensowne i z czasem te pipoki-zboki / multki/kulti sami powymieraja, a my jako zdrowi umyslowo przedstawiciele naszego gatunku powinnismy im to ulatwic...
DuckDodgers napisał/a:
Powinien być dopisek "i chuja dokonał"
Dwa lata, jako poseł. Handluj z tym.
Marzę o tym, żeby utworzył drugą berezę kartuską i pozamykał tam w pizdu wszystkich czerwonych patałachów
W internecie co chwile ktoś za korwinem ,a na żywo ile miał % ? Fakt,jest znany bardziej z internetu niz z TV więc nie każdy wie co koleś popiera. Jednak ilu musi być "zwolenników" poniżej 18tego roku życia którzy nie mogli oddać nigdzie głosu tylko w necie. Mysle,że dojrzali ludzie nie dają sie zaślepić i widzą w nim też wady i fanatyzm. A bydło dalej niech leci wypisywać posty po obejżeniu filmiku na youtube jaki korwin jest swietny. Kazdy obiecuje a potem wiadomo jak jest. Ten schemat już znamy. Dać koryto to nagle inny człowiek.
Powinno być tak:
WolfManGoth napisał/a:
Dwa lata, jako poseł. Handluj z tym.
Dokonanie, że normalnie czapki z głów ale agent Tomek chyba już go przebił w Twoich kryteriach "dokonań" Całe szczęście że nam się Korwin trafił bo co to by było bez niego
Rozumiem, ze jezeli nie znosze przygłupa w muszce i nawiedzonego kaczora to jestem lewakiem tak. jezeli mam gdzies kto jak sie ubiera i komu gdzie wsadza to jestem lewakiem, hehehe. Teraz jest na sadisticu moda na rypanie lewaków ( cokolwiek oznacza lewak) i na ziemnioki z łotwy. Ciekawe co bedzie modne za poł roku.
Pszehuj napisał/a:
@DuckDodgers
i.sadistic.pl/pics/28b3d78724f4.jpg
Haha, naucz się najpierw wklejać obrazki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów