@up
wszystkie twoje posty to marne hejty.
proponuje przenosic swoje frustracje gdzie indziej.
ps. nie zapomnij wycisnac se pryszczy na mordzie
niesamowity z ciebie haker
Z tym zapierdolem od świtu do zmierzchu to przesadziłeś, tylko dlatego, że dałeś się złapać na zwyczajną propagandę.
Gdybyś poczytał książki Henry'ego Wadswortha Longfellowa, który żył w tych czasach, wiedziałbyś, że to, co usiłujesz wmówić, to brednie.
A wzrost w Stanach nie trwał lat naście, tylko w przybliżeniu całe 100 lat. Zahamowała go dopiero ingerencja rządu w gospodarkę, ta ingerencja, która wywołała kryzys, krach na giełdzie i ta ingerencja, która spowodowała, że ten kryzys trwał tak długo.
Nie masz pojęcia o historii, to się nie udzielaj.
Ja się opieram na wiedzy, ty na hejcie i propagandzie lewackiej.
Albo nie obejrzałeś ani jednego, albo kłamiesz, albo nie znasz znaczenia słowa "idiota".
ja mam pojecie to nie ja wyszperalem autora na poparcie tezy ja nie musze bo mam wiele zrodel bojowkarzu od korwinka--wiesz tacy jak ty mi wisza kolo sraki i jakiekolwiek argumenty tez i to czym odpowiadaja bo wy zawsze bedziecie bronic go niczym mistrza i góru az ktorys z was zrobi sie w tej partyjce za mocny to go korwin wypierdoli;] macie swojego krola
i nie czyraj juz tych ksiazek bo obrosles w frazesy ktorymi popierasz tezy a jestes tylko wycieraczka dla smiesznego pana z muszka i zepnij sie bardziej a i tak nikt cie nie poslucha
i niech postronni nie dziwią sie ze o korwinku najglosniej w necie bo tam klakierzy latwo zdobywaja elektorat wśród mlodych chcacych prostych rozwiazan a to kolejny populista tyle ze nie nazywa sie lepper
Beda wam wmawiac o ekonomii ze to przez media ""reżimowe"" a kazde sa reżimowe bo korwina malo pokazuja;]
ale od takiego lizania dupy to jezyk moze rozbolec a poparcie dalej bedzie ulamkowe wiec lizcie dalej odbyt dziadka korwina ile macie sil juz sie i tak od lizania ladnie blyszczy;]
a lewakow nie lubie zeby jakis natchniony poeta nie wmawial ze takie monstrum jak Grodzki popieram;]
Zwyczajnie jestem hejterem wiec dyskusja ze mna nie ma sensu;]