📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nasz polski shemale w sejmie o ja jebie O_o
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Palikot tez tak zaczynal od "afer" a o tym nie przypomna.
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Palikot tez tak zaczynal od "afer" a o tym nie przypomna.
Pierdolicie(nie wszyscy),że Korwin się ośmiesza,że jego poziom dyskusji jest słaby i takie różne rzeczy. Moje pytanie dlaczego polacy co tak korwina wyzywaja itp. Nie chcą zmiany?Dlaczego jak jest głosowanie to
pomiedzy PiS vs PO??
Pierdolicie jaki to tusk jest chuj,zlodziej,rusek,syn putina itp.A jak są wybory to właśnie połowa z was głosuje na tego tuska czy jego partie.Pamiętam jak dziadek Św.P mówił głosujcie na leppera ja z tego śię smiałem ale teraz rozumiem ,że Lepper byl jednym z tych polityków co chciał dobro dla Polskich ludzi
pomiedzy PiS vs PO??
Pierdolicie jaki to tusk jest chuj,zlodziej,rusek,syn putina itp.A jak są wybory to właśnie połowa z was głosuje na tego tuska czy jego partie.Pamiętam jak dziadek Św.P mówił głosujcie na leppera ja z tego śię smiałem ale teraz rozumiem ,że Lepper byl jednym z tych polityków co chciał dobro dla Polskich ludzi
Czytam posty niektórych osób i widzę, że sikają z radości na widok osoby, która sezonowo zmienia poglądy (Pan Korwin na szczęście tak nie ma). Gdyby takie "chwalebne" zmienianie poglądów miało miejsce w 1939 roku, to marny los naszej pięknej Polski. Pedały i inne zboki typu Grockiego nie mają racji bytu w państwie, które stawia na rodzenie dzieci i przyrost naturalny. Niemożność płodzenia i rodzenia, jest chorobą, którą się leczy. Hetero leczy się między innymi farmakologicznie, a zboków powinno się leczyć balistyką!
3:49 "teraz obrazki które mogą odebrać apetyt" - pokazują grodzkiego na golasa...
No ostatnio JKM pisał jak to TVN cenzuruje i "wymusza" informacje. Napierdalają się między sobą, a TVN aż przesadza
Jest mi bardzo przykro. Dałem piwo "McMenel" dlatego, że pomyliły mi się komentarze. Obiecuję więcej nie dawać piw po piwie i proszę o wybaczenie.
Korwin na prezydenta!
Już niedługo na hardzie coś, co przyprawi o mdłości każdego twardziela, coś co na zawsze zostawi rysę na Waszej psychice: GRODZKI w PLAYBOY'U 08/2012 !!!
Kotli napisał/a:
Oto dlaczego murzyn Legierski nie przepada już za "Korwinem"
Nie ma nic gorszego jak zapraszanie do "poważniej" rozmowy murzyna tylko dlatego, że jest murzynem i będzie głośno o tym..... "no ci co mieli ostatnio wywiad z murzynem". Litości!!!
Co do wypowiedzi Bamboleo to od kiedy Hitler gazował niepełnosprawnych? Widać jakie ma pojęci o IIWŚ. Niepełnosprawni ginęli jeszcze przed wybuchem wojny... a komory gazowe powstały długo po wybuchu.
W momencie jak zaczyna mu brakować argumentów zaczyna obrażać.... Jak mu się nie podoba u nas w Polsce to Afryka czeka.....
A co do wszystkich takich rozmów w TV to nie od dziś wiadomo, że media są pro lewicowe.... bo się opłaca....
"Teraz obrazki które mogą odebrać apetyt" - bałem się, że będą akty z grodzkim.
"Teraz obrazki które mogą odebrać apetyt" - bałem się, że będą akty z grodzkim.
Ja to z żadną partią nie utożsamiam, niemniej jednak tutaj Mikke bardzo u mnie zapunkotwał Dobrze, że ktoś w końcu szczerze się wypowiedział na temat tego chuj wie czego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów