Jeżeli dla ciebie bardziej wiarygodni są politycy zmieniający poglądy sezonowo to gratuluję poziomu intelektualnego.
Każdy normalny człowiek widzi w tym zaletę, że facet nie zmienia zdania jak chorągiewka.
Co do ekonomii - tzw. Polska 'B' jest słabo zasiedlona - zapierdalaj tam i siej i już nie musisz komuś siać na głowie.
Przykro mi, że tego nie rozumiesz, że komuś się to może podobać. Nie każdy hasa do burdelów.
Mówicie, że nie zmienia poglądów od lat i za to go cenicie... wychodzi na to, że tylko krowa i korwin nie zmieniają poglądów. Mądry człowiek zmienia się, zmienia swoje poglądy gdy wymaga tego okoliczność i nie wstydzi się tego.
Mam wrażenie, że korwin przeniósł się w czasie z XIV wieku ze swoimi poglądami.
Aha ktoś pisał, że "korwin mówi to co myśli" ale za to nie myśli co mówi
Dziękuję. Dobranoc.
nie ma co ukrywać, że korwin reprezentuje naprawdę niski poziom dyskusji, łatwo się denerwuje tracąc przy tym kontrolę nad słowami, wulgaryzuje. Oglądałem wiele wywiadów z nim i za każdym razem robi z siebie idiotę.
Mówicie, że nie zmienia poglądów od lat i za to go cenicie... wychodzi na to, że tylko krowa i korwin nie zmieniają poglądów. Mądry człowiek zmienia się, zmienia swoje poglądy gdy wymaga tego okoliczność i nie wstydzi się tego.
Dziękuję. Dobranoc.
Ludzie ktorzy zmieniaja swoje poglady gdy wymagaja tego okolicznosci to oportunisci, nie sa madrzy tylko cwani. Jezeli "wiele" to dla Cb kilka zmontowanych wypowiedzi pokazanych w tvn, czy tvp to zal mi Cb.
Obejrzyj chocby dyskusje palikota, ktory jest wlasnie jebanym oporutnista, ze az sie rzygac chce z Korwinem, dosyc krotka (jakies pol godziny) w polsacie z bardzo ogarnietym prowadzacym.
- Co?
+ No ten tego [...] ucinanie.
- Jakie ucinanie? Ja jestem 100% kobietą
+ .... (Taaaa 100%)
jestes idiota albo powinienes cieszyc sie ze nie zyles w tych mega rozwijajacych sie stanach bo stalbys w kolejce po zapomoge robiac od rana do nocy debilu. A jak kurwa sie mial rozwijac kraj w ktorym wczesniej nie bylo nic baranie wolno/
Jak jest puste pole i zasieje sie zboze to kurwa zawsze bedzie mega wzrost ale nie wpierdolisz na juz zasiane zboze jeszcze raz tyle bo zwyczajnie nie ma juz miejsca
wam idiotom ekonomistom od korwinka trzeba wymyslac przypowiesci bo sie gowno znacie
Z tym zapierdolem od świtu do zmierzchu to przesadziłeś, tylko dlatego, że dałeś się złapać na zwyczajną propagandę.
Gdybyś poczytał książki Henry'ego Wadswortha Longfellowa, który żył w tych czasach, wiedziałbyś, że to, co usiłujesz wmówić, to brednie.
A wzrost w Stanach nie trwał lat naście, tylko w przybliżeniu całe 100 lat. Zahamowała go dopiero ingerencja rządu w gospodarkę, ta ingerencja, która wywołała kryzys, krach na giełdzie i ta ingerencja, która spowodowała, że ten kryzys trwał tak długo.
Nie masz pojęcia o historii, to się nie udzielaj.
Ja się opieram na wiedzy, ty na hejcie i propagandzie lewackiej.
Oglądałem wiele wywiadów z nim i za każdym razem robi z siebie idiotę.
Albo nie obejrzałeś ani jednego, albo kłamiesz, albo nie znasz znaczenia słowa "idiota".
nie ma co ukrywać, że korwin reprezentuje naprawdę niski poziom dyskusji, łatwo się denerwuje tracąc przy tym kontrolę nad słowami, wulgaryzuje. Oglądałem wiele wywiadów z nim i za każdym razem robi z siebie idiotę.
Dziękuję. Dobranoc.
Buahahahahahahahaha
Kurwa, dojebałeś konkretnie
Powiedziałeś to, co ci wmawiają ludzie, którzy chcą go ośmieszyć czy może masz IQ biurowego spinacza? Skoro dla ciebie jego wypowiedzi prezentują niski poziom, chciałbym zobaczyć wysoki poziom wg ciebie.
Właśnie chodzi o to, że on sam się ośmiesza, wystarczy zrobić z nim wywiad, nie potrzeba żadnych manipulacji Chciałbyś zobaczyć wyższy poziom dyskusji? Włącz Animal Planet.
@Pater patriae
Nie oglądam tvn bo gardzę tą stacją. Ale według wyznawców korwina każdy przeciwnik to zwolennik tvn. To dopiero manipulacja. Oglądałem wiele dyskusji w necie i zdania nie zmienię. czy według Ciebie człowiek, który nie potrafi się zachować kulturalnie w rozmowie z druga osobą powinien objąć władzę? On reprezentuje niski poziom w przeciwieństwie do Grodzkiej, która może budzić obrzydzenie ze względu na zmianę płci ale ja generalnie mam to w dupie co kto ma w spodniach, dla mnie liczy się sposób wypowiadania i treść. A korwinowi ciągle żal dupę ściska, że nie dorwał się do koryta przez te 20 lat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów