📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chińska turbina, bo było tanio. Przez moment widać wyświetlacz z ciśnieniem doładowania, na bardzo bogato nie było.
Nigdy nie wsiadłbym do samochodu, którego kierowca tak trzyma ręce na kierownicy
KeithFlint napisał/a:
Nigdy nie wsiadłbym do samochodu, którego kierowca tak trzyma ręce na kierownicy
To jest tzw. małpi chwyt zalecany przy manewrach w terenie autami 4x4. Nauczyłem sie go po tym jak poprzeczka kierownicy przy gwałtownym obrocie ( próba wyjazdu z okopu) złamała mi palec u dłoni.
Ten krzyżyk pod lusterkiem, to chyba gdzieś na podlasiu jest kręcone
Odilla napisał/a:
Legenda głosi że tłok dalej leci
Niekoniecznie. Prędzej wkład z turbiny. Ja w swoim struclu wyłowiłem tłok z miski olejowej. W sumie, to bardziej puzzle były, niż tłok.
Janusze nie piłują tak silnika bo paliwo jakie kurła drogie i kto będzie za to płacił kurła
od początku słychać, że wypada zapłon na jednym garze, a debil i tak wkręca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów