Whats up my niggas!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Whats up my niggas!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, japońce.
tak z ciekawości pytam:
po ki ch*j to wstawiałeś ???
po ki ch*j to wstawiałeś ???
"madafaking niga, niga"
i po co oni udają amerykanskich murzynów? przecież już bez tego są wystarczającą beznadziejni
ehhhh co was śmieszy nie musi śmieszyć innych to działa też w drugą stronę co śmieszy innych nie musi śmieszyć was a wy odrazu ja pierdole japoncy albo że są baznadziejni ich mogą śmieszyć zupełnie inne gagi niż was wiec morał jest prosty jak wam sie nie podoba to nie oglądaj a jak już coś cię zmusi do obejrzenia to powstrzymaj się od dodawania beznadziejnych i nic nie wnoszących komentarzy
Babciu to jest zajebisteee...
blant napisał/a:
ehhhh co was śmieszy nie musi śmieszyć innych to działa też w drugą stronę co śmieszy innych nie musi śmieszyć was a wy odrazu ja pierdole japoncy albo że są baznadziejni ich mogą śmieszyć zupełnie inne gagi niż was wiec morał jest prosty jak wam sie nie podoba to nie oglądaj a jak już coś cię zmusi do obejrzenia to powstrzymaj się od dodawania beznadziejnych i nic nie wnoszących komentarzy
bo Twój akurat wiele wniósł o, obrońco poziomu sadistica!
wyobraź sobie, że jestem świadoma odmiennego poczucia humoru innych osób, nie zmienia to jedank faktu, że dopóki czegoś nie obejrzę, nie mogę stwierdzić, że mnie zawiodło
@down: no nie gadaj
Jak ja lubie jak ludzie odbierają "żarty" na serio. Przecież murzyny non stop mówią do siebie Nygga, a japońce po prostu sobie z tego robią żarty. Dla murzynów powiedzieć do murzyna nygga to nic złego, tak jak u nas ziom, stary itp itd...
Mnie się podobało. I lubie taki szyderczy humor:)
Mnie się podobało. I lubie taki szyderczy humor:)
czarnuchem każdy być może troche lepiej lub troche gorzej
Myślałem, że to ci co się myją węglem tak mówią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów