18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Japończycy
B................O • 2016-04-07, 12:42

Japończycy są naprawdę pojebani, Oni zeżrą
dosłownie wszystko!

Raz nawet widziałem jak robili zakupy w Lidlu.
Zgłoś
Czipsy 2016-04-07, 12:47 14
Przecież w lidlu jest bardzo dobre żarcie. No chyba że jak Kaczyński uważasz że tylko plebs tam robi zakupy, ale muszę cię rozczarować. Mama tez robi ci kanapki z szynką lidla.
Zgłoś
nowynick 2016-04-07, 13:01 17
żarcie z lidla to pikuś, kiedyś iwdziałem emeryta, który za resztki emerytury nakupował kilkanaście zupek w Tesco (oznaczonych tymi niebieskimi pasami na białym tle). Ot zapewne ledwo starczyło mu na leki i czynsz a jeść trzeba...

Taka to u nas szczęśliwa i bogata zielona wyspa...
Zgłoś
kenzol 2016-04-07, 13:14 8
@Czipsy

Poczytaj najpierw skład na opakowaniu, a nie oceniaj po smaku ani po tym, że jeszcze żyjesz i nie miałeś sraki
Zgłoś
H................R 2016-04-07, 13:48
Wysokoprzetworzone żarcie ze sklepu to w większości badziewie i syf.
Zgłoś
MrVanish24 2016-04-07, 23:26
Ostatnimi czasy BALOTELLI wrzuca tyle sucharów, że zaczynam podejrzewać, że BongMan pod innym nickiem znowu prezentuje nam swoje "żarty".
Zgłoś
irmscherqp 2016-04-07, 23:49 1
Ale po chuj ty zawsze piszesz tą pogrubioną czcionką...
Zgłoś
h................o 2016-04-07, 23:51
Wszyscy się tak sracie i uważacie za lepszych, bo wydajecie nie wiadomo ile na żarcie i to pewnie jeszcze w jakichś restauracjach gdzie kelnerzy muszą każdemu wchodzić w dupsko. Ja często kupuję sobie gotowe kotlety z kurczaka w lidlu za 3,50 i są smaczne. Ale nie, bo według was żeby dobrze zjeść to trzeba przepierdolić pół pensji na obiad w restauracji, którym się nawet najeść nie można.
Zgłoś
5987389 2016-04-08, 0:22
@irmscherqp
Bo może.
Zgłoś
GuziX 2016-04-08, 0:39 2
Wszystko co przetworzone jest chujowe. Kotlet kotletowi nie równy, a jego procentowa zawartość nie jest równa jakości.
Chcesz zdrowe żarcie? Kupuj nie przetworzone i gotuj, bo o ile ryba z puchy może 1,5 zł jak i 10 zł kosztować to ryż, makaron, kasze i inne chuje w cenie nie mają takiej różnicy.

A co z mięsem? Powiem wam że moja teściowa pracuje w przetwórni mięsa na wyższym stanowisku i z pod lady takie mięcho przynosi że głowa mała, nie martwiąc was że cały chłam idzie na sklepy.

Proste porównać jajko od kury chowanej u sąsiada/ znajomego / u siebie, a ze sklepu. Kto nie czuje różnicy ten własne gówno zje i powie że smakuje
Zgłoś
parolpl 2016-04-08, 1:55
U nas nie jest tak, że to gówno lubią, tylko, że ich nie stać na coś innego (nawet takie zakupy towarów nieprzetworzonych dla przeciętnego emeryta to majątek).
Zgłoś
gówniaczek 2016-04-08, 6:10 2
@hoszo
a nei wyszłoby ci lepiej i zdrowiej chociaż tej panierki samemu zrobić?

GuziX napisał/a:

Proste porównać jajko od kury chowanej u sąsiada/ znajomego / u siebie, a ze sklepu. Kto nie czuje różnicy ten własne gówno zje i powie że smakuje

Kupowaliśmy jeszcze niedawno jajka od sąsiadki, niech chociaż mała sobie je zdrowo. I chuja, smakuje tak samo. Także nie pierdol.

zwdzawada napisał/a:

jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..

Zgłoś
8michal7 2016-04-08, 7:08 1
Czipsy napisał/a:

Przecież w lidlu jest bardzo dobre żarcie. No chyba że jak Kaczyński uważasz że tylko plebs tam robi zakupy, ale muszę cię rozczarować. Mama tez robi ci kanapki z szynką lidla.

Tu Cię kurwa rozczaruje bo Kaczor ma rację.

Czipsy:
"Pozdrawiam hejterów którzy jutro jak prawdziwi patrioci podczas niemieckiej okupacji będą bić niemca po kasku."
"Mam wyjebane co myśli jakiś szwab. Ja mieszkam w Polsce."

Jesteś jednym z tych osobników co liże dupę rudo-ciapackim niemcom.
Tak abyś wiedział lidl i kaufland to szwabska firma. Widziałeś może w Berlinie jakaś Stokrotkę albo PSS ?
Zgłoś
Don_Luca 2016-04-08, 7:36 3
@up Kolega ma racje co do jaj- jeśli nie kupujemy najgorszego sortu, to różnica między sklepowymi, a "od sąsiadki"jest niewielka. Ale jaja co najwyżej umyją, zeby nie śmeirdziały. Nie są ulepszane w celu zwiększenie ich wagi, rozmiaru,czy poprawy wyglądu.
Różnice widać na mięsie.
Mam to szczęście, że wychowałem się na wsi i wiem jak wygląda i smakuje mięso, dajmy na to indyka, który biegał sobie po podwórku, albo cielaczka, którego rolnik karmił sianem i trawą przez dwa lata, a potem stuknął i na miejscu podzielił. Mówię wam taki domowy boczek, lub szynka to po prostu poezja.
Ale nawet kupując w supermarkecie takie surowe mięso, nie ma tragedii. Prawdziwe jaja zaczynają się kiedy to mięso zaczynają przerabiać. Gadałem kiedyś z gościem, który pracował w masarni- z 1 kilograma mięsa norma produkcji szynki wynosiła 1,2 kilo. A to było podobno 15+ lat temu, w małej masarni uważanej za dobrą.

Tak jak to napisał kolega@GuziX Kto nie czuje różnicy ten własne gówno zje i powie że smakuje, albo nie miał tego szczęścia i nigdy nie jadł dobrej jakości cudu natury zwanego mięsem.
Zgłoś
m................0 2016-04-08, 8:42 2
Ja w Lidlu kupuję piwo...

takie smaczne, po 18 pakowane w zgrabnych kartonikach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów