18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Japończycy
B................O • 2016-04-07, 12:42

Japończycy są naprawdę pojebani, Oni zeżrą
dosłownie wszystko!

Raz nawet widziałem jak robili zakupy w Lidlu.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Czipsy 2016-04-07, 12:47 14
Przecież w lidlu jest bardzo dobre żarcie. No chyba że jak Kaczyński uważasz że tylko plebs tam robi zakupy, ale muszę cię rozczarować. Mama tez robi ci kanapki z szynką lidla.
Zgłoś
nowynick 2016-04-07, 13:01 17
żarcie z lidla to pikuś, kiedyś iwdziałem emeryta, który za resztki emerytury nakupował kilkanaście zupek w Tesco (oznaczonych tymi niebieskimi pasami na białym tle). Ot zapewne ledwo starczyło mu na leki i czynsz a jeść trzeba...

Taka to u nas szczęśliwa i bogata zielona wyspa...
Zgłoś
kenzol 2016-04-07, 13:14 8
@Czipsy

Poczytaj najpierw skład na opakowaniu, a nie oceniaj po smaku ani po tym, że jeszcze żyjesz i nie miałeś sraki
Zgłoś
H................R 2016-04-07, 13:48
Wysokoprzetworzone żarcie ze sklepu to w większości badziewie i syf.
Zgłoś
MrVanish24 2016-04-07, 23:26
Ostatnimi czasy BALOTELLI wrzuca tyle sucharów, że zaczynam podejrzewać, że BongMan pod innym nickiem znowu prezentuje nam swoje "żarty".
Zgłoś
irmscherqp 2016-04-07, 23:49 1
Ale po chuj ty zawsze piszesz tą pogrubioną czcionką...
Zgłoś
h................o 2016-04-07, 23:51
Wszyscy się tak sracie i uważacie za lepszych, bo wydajecie nie wiadomo ile na żarcie i to pewnie jeszcze w jakichś restauracjach gdzie kelnerzy muszą każdemu wchodzić w dupsko. Ja często kupuję sobie gotowe kotlety z kurczaka w lidlu za 3,50 i są smaczne. Ale nie, bo według was żeby dobrze zjeść to trzeba przepierdolić pół pensji na obiad w restauracji, którym się nawet najeść nie można.
Zgłoś
5987389 2016-04-08, 0:22
@irmscherqp
Bo może.
Zgłoś
GuziX 2016-04-08, 0:39 2
Wszystko co przetworzone jest chujowe. Kotlet kotletowi nie równy, a jego procentowa zawartość nie jest równa jakości.
Chcesz zdrowe żarcie? Kupuj nie przetworzone i gotuj, bo o ile ryba z puchy może 1,5 zł jak i 10 zł kosztować to ryż, makaron, kasze i inne chuje w cenie nie mają takiej różnicy.

A co z mięsem? Powiem wam że moja teściowa pracuje w przetwórni mięsa na wyższym stanowisku i z pod lady takie mięcho przynosi że głowa mała, nie martwiąc was że cały chłam idzie na sklepy.

Proste porównać jajko od kury chowanej u sąsiada/ znajomego / u siebie, a ze sklepu. Kto nie czuje różnicy ten własne gówno zje i powie że smakuje
Zgłoś
parolpl 2016-04-08, 1:55
U nas nie jest tak, że to gówno lubią, tylko, że ich nie stać na coś innego (nawet takie zakupy towarów nieprzetworzonych dla przeciętnego emeryta to majątek).
Zgłoś
gówniaczek 2016-04-08, 6:10 2
@hoszo
a nei wyszłoby ci lepiej i zdrowiej chociaż tej panierki samemu zrobić?

GuziX napisał/a:

Proste porównać jajko od kury chowanej u sąsiada/ znajomego / u siebie, a ze sklepu. Kto nie czuje różnicy ten własne gówno zje i powie że smakuje

Kupowaliśmy jeszcze niedawno jajka od sąsiadki, niech chociaż mała sobie je zdrowo. I chuja, smakuje tak samo. Także nie pierdol.
Zgłoś
8michal7 2016-04-08, 7:08 1
Czipsy napisał/a:

Przecież w lidlu jest bardzo dobre żarcie. No chyba że jak Kaczyński uważasz że tylko plebs tam robi zakupy, ale muszę cię rozczarować. Mama tez robi ci kanapki z szynką lidla.

Tu Cię kurwa rozczaruje bo Kaczor ma rację.

Czipsy:
"Pozdrawiam hejterów którzy jutro jak prawdziwi patrioci podczas niemieckiej okupacji będą bić niemca po kasku."
"Mam wyjebane co myśli jakiś szwab. Ja mieszkam w Polsce."

Jesteś jednym z tych osobników co liże dupę rudo-ciapackim niemcom.
Tak abyś wiedział lidl i kaufland to szwabska firma. Widziałeś może w Berlinie jakaś Stokrotkę albo PSS ?
Zgłoś
Don_Luca 2016-04-08, 7:36 3
@up Kolega ma racje co do jaj- jeśli nie kupujemy najgorszego sortu, to różnica między sklepowymi, a "od sąsiadki"jest niewielka. Ale jaja co najwyżej umyją, zeby nie śmeirdziały. Nie są ulepszane w celu zwiększenie ich wagi, rozmiaru,czy poprawy wyglądu.
Różnice widać na mięsie.
Mam to szczęście, że wychowałem się na wsi i wiem jak wygląda i smakuje mięso, dajmy na to indyka, który biegał sobie po podwórku, albo cielaczka, którego rolnik karmił sianem i trawą przez dwa lata, a potem stuknął i na miejscu podzielił. Mówię wam taki domowy boczek, lub szynka to po prostu poezja.
Ale nawet kupując w supermarkecie takie surowe mięso, nie ma tragedii. Prawdziwe jaja zaczynają się kiedy to mięso zaczynają przerabiać. Gadałem kiedyś z gościem, który pracował w masarni- z 1 kilograma mięsa norma produkcji szynki wynosiła 1,2 kilo. A to było podobno 15+ lat temu, w małej masarni uważanej za dobrą.

Tak jak to napisał kolega@GuziX Kto nie czuje różnicy ten własne gówno zje i powie że smakuje, albo nie miał tego szczęścia i nigdy nie jadł dobrej jakości cudu natury zwanego mięsem.
Zgłoś
m................0 2016-04-08, 8:42 2
Ja w Lidlu kupuję piwo...

takie smaczne, po 18 pakowane w zgrabnych kartonikach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem