📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po 3 litrach piwa wszystko wydaje się być fajne, nawet ex.
Kithiru napisał/a:
Typowa motopizda na światłach
chciałbym żebyś powiedział mi prosto w oczy "motopizda" ciekaw jestem czy znalazł byś tak dobrego dentyste żeby ci zęby poskładał.
AisesPoint napisał/a:
chciałbym żebyś powiedział mi prosto w oczy "motopizda" ciekaw jestem czy znalazł byś tak dobrego dentyste żeby ci zęby poskładał.
Tylko weź, nie wpierdol mu przez monitor
Bōsōzoku na eng: "running-out-of-control (as of a vehicle) tribe" - nie wiem jak to przetłumaczyć dobrze na polski :/
Za ścigacz.pl: to japońskie gangi motocyklowe, które powstały w latach 70. ubiegłego wieku.
Jedną z ich charakterystycznych cech jest styl przebudowywania swoich motocykli wyróżniających się jaskrawymi kolorami, siedzeniami z karykaturalnie wysokimi oparciami, wysokimi kierownicami, czy obłymi owiewkami (połączenie amerykańskich chopperów i brytyjskich café racerów do kwadratu).
Jedną z ulubionych rozrywek "gangsterów" jest granie na silnikach motocyklowych. Rytmiczne dodawanie i odejmowanie gazu czy puszczanie sprzęgła na biegu tworzy wspaniałą "muzykę" dla uszu każdego motocyklisty. No chyba nie
Link do artykułu + filmika z "muzyką" bez dodatkowego podkładu
Za ścigacz.pl: to japońskie gangi motocyklowe, które powstały w latach 70. ubiegłego wieku.
Jedną z ich charakterystycznych cech jest styl przebudowywania swoich motocykli wyróżniających się jaskrawymi kolorami, siedzeniami z karykaturalnie wysokimi oparciami, wysokimi kierownicami, czy obłymi owiewkami (połączenie amerykańskich chopperów i brytyjskich café racerów do kwadratu).
Jedną z ulubionych rozrywek "gangsterów" jest granie na silnikach motocyklowych. Rytmiczne dodawanie i odejmowanie gazu czy puszczanie sprzęgła na biegu tworzy wspaniałą "muzykę" dla uszu każdego motocyklisty. No chyba nie
Link do artykułu + filmika z "muzyką" bez dodatkowego podkładu
Bosozoku to również ,,styl" tuningowy samochodów. Jeśli motocykle wydają wam się spierdolone to...
...tooo sobie kurwa auta zobaczcie. Tylko za schowanie się oczu w dupie nie odpowiadam jakby co.
...tooo sobie kurwa auta zobaczcie. Tylko za schowanie się oczu w dupie nie odpowiadam jakby co.
japońce mają serio najebane we łbach
AisesPoint napisał/a:
ja bez problemu bym ci powiedzial ;] wyslij zdjecie
AisesPoint napisał/a:
ty motopizdo ! . proszę, a teraz mów gdzie i kiedy mitopizdeczko zapraszam w każdej formule, mma, box, zapasy, k-1, low kick, amma, bjj, no-gi , judo. nie sraj żarem to jest sadistic. kompleksy źle robią na głowę właśnie udowodniłeś że jesteś motopizdą. zakompleksione cfaniaki włąśnie powodują wypadki. mam prawko A 20 lat i nadal uważam że są motocykliści i motopizdy - łątwo rozpoznać , ten drugi sie rzuca jak cipeusz przez internet , albo kręci do czerwonego o 2giej w nocy czy lata 200 w ruchu drogowym. życzę ci żebyś nikogo nie zabił na drodze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów