Co tu dużo pisać? po prostu Japonia...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba czymś Godzillę karmić żeby nie wyszła
Arashel napisał/a:
Po chuja jej przepychacz...?
Jak to po chuj?
Cytat:
Czarny przepychacz:
Obrażenia: 15
+10 do sprzątania kibla
Dodatkowe umiejętności:
Rzut orężem, Wysysanie HP, Zmniejsza otrzymywane obrażenia od upadku z dużych wysokości
Podpowiedź: po ubrudzeniu gównem staje się niemal tak potężny jak legendarny Kij w gównie
Arashel napisał/a:
Po chuja jej przepychacz...?
przepychacz był po to aby do ściany się przyczepić
A tak na serio widzicie te kwadraciki za tymi belkami na których stoją ? Prawdopodobnie da się je wysunąć za pomocą przepychacza.
Mogła się przyczepić przepychaczem do ściany...
darkseiger napisał/a:
Kto zna nazwę teleturnieju ? Bo mi to zalatuje japońską Piłą
na YT na pewno znajdziesz, ta kładka na której stoją zmiesza się jak źle odpowiadają na pytania... i wyłączyłem bo mnie głowa bolała od ich pierdolenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów