18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Niedzwiedz23 2012-07-08, 21:54
Ciekawe czy dziecko miało podręczny spadochron ;D
Zgłoś
Orsi 2012-07-08, 22:06
Zamawiam takie dwie
Zgłoś
Lubie Jezusa 2012-07-08, 23:05
Ja wygrałem, w zamian dostałem jakieś bilety do cyrku. Poszedłem tam i się okazało że wata cukrowa była za free (zjadłem więcej niż sadole razem wzięci). Później w ramach promocji pojechaliśmy do domu towarowego arkadia w Warszawie i bili nam brawo (głośno było). Trochę nas to zniesmaczyło więc pojechaliśmy do Ruciane-Nida popływać statkiem. Wszystko było ok, dopóki nie zażądali od nas wiz uzbekistańskich. Postanowiliśmy spierdalać do szerokiego boru na rzodkiewskie pola. Wszystko poszło dobrze, nikt nas nie znalazł. Nasza podróż ostatecznie zakończyła się w ostrowii mazowieckiej gdzie w ramach promocji otrzymaliśmy za punkty payback mieszkania.
Zgłoś
dawid447 2012-07-09, 10:57
Zastanawia mnie napis na fartuchach Bavaria , dlaczego podczas reklamowania gry ;D reklamuja takze piwo swoja droga niezla gra , ma ktos link gdzie mozna kupic ?
Zgłoś
Czimchik 2012-07-09, 13:47 1
Japończycy to mistrzowie marketingu

Sir Wolfgang Antonio Stanisław von Czimchik wypowiedział się.
Zgłoś
elaks 2012-07-09, 15:07 9
Toż to chiński
Zgłoś
Kakushkin 2012-07-09, 15:14 1
Chinole, słychać jak gadają i zdecydowanie zbyt mało pojebane jak na japońców.
Zgłoś
mactob 2012-07-09, 15:25 3
Wg mnie to gra chińska, bo trzeba się jakoś uporać z przeludnieniem
Zgłoś
Bugini 2012-07-09, 16:19
Bardzo chętnie rozpowszechniłbym tę grę w polskim sejmie
Zgłoś
szponiasty 2012-07-09, 16:31 3
Chińska a nie japońska.
Zgłoś
kigenPL 2012-07-09, 16:34 1
Z tego co widzę to ta gra jak wszystko co Chińskie... na jeden raz. Chujowo potem samemu grać.
Zgłoś
hayadechi94 2012-07-09, 17:37
Сусанна napisał/a:

Była już reklama gum do żucia. Teraz przyszedł czas na reklame gry planszowej dla sadystycznej japońskiej rodzinki .

z tą różnicą ze w reklamie z batonem azjatka miała wyjebane cycki,a tu ich ewidentnie kurwa brakuje
Zgłoś
Keepo 2012-07-09, 17:37 3

To ryje banie w chuj, nowy dzwonek na telefon jak znalazł :3

Zgłoś
Erilad 2012-07-09, 18:02 2
Ani język, ani "krzaczki" nie są japońskie. Koreańskie też nie, więc obstawiam Chiny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów