📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Marudzić to tutaj każdy potrafi, ale zauważyć, że napis w języku koreańskim to już za mądre rzeczy dla niektórych. Pewnie polowa z was by tak się podjarała, więc po co udawać kozaka i śmiać się bo "żółtki"?
lohan napisał/a:
Ból powiadasz?
Na pierwszy rzut oka sądziłem, że chodzi ci o słowo "ból", w końcu nasz prezydent wprowadza nową pisownię coniektórych słów i może się mylić, ale po zastanowieniu... "tak jemu skojarzyło się z rżnięciem facetów"... what's wrong with you man?
Czy w związku z tym, że to sadol tylko ja czekałem na kutasa i zobaczenie ich reakcji na to?
o kurwa ale wyposzczeni
Pozwólcie, że zniszczę wam marzenia. To w Korei i te panie mają nawet dużą oglądalność jeśli chodzi o filmiki na jutjubje.
Na zielony bilbordzie widnieje napis w języku koreańskim, więc stwierdzam iż to nie może być Japonia. Ale przecież na sadolu nie chodzi o geografie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów