18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
x................s 2012-09-18, 11:47
100$ cały dzień z dwoma uczennicami, real cennik
Zgłoś
Zwiastun 2012-09-18, 12:31
:O Myślałem że to tylko w dowcipach! Koleś w 1:10 nagrywa kalkulatorem!
Zgłoś
Sunako 2012-09-18, 13:28
Tożto Korea! znaczki inne niż w Japonii! Ja rozumiem że skośni to skośni, ale jak sie nie jest pewnym narodowości to piszcie ogólowo. Juz widze frustracje narodu naszego jakby nas ruskami nazwali. Nie krzywdźcie tak naszych żóltyc braci
Zgłoś
dyziom 2012-09-18, 13:53
Sunako napisał/a:

Tożto Korea! znaczki inne niż w Japonii! Ja rozumiem że skośni to skośni, ale jak sie nie jest pewnym narodowości to piszcie ogólowo. Juz widze frustracje narodu naszego jakby nas ruskami nazwali. Nie krzywdźcie tak naszych żóltyc braci

skośni to albo chinole, albo japońce.
Zgłoś
Keepo 2012-09-18, 13:55
W Polsce to same brzydkie kurwy w technikach. A jeżeli kogoś tym obraziłem to mam na to wyjebane. Pragnął bym teraz ironicznie wstawić obrazek "Jaranie się Japonią bla bla bla..." ale nie chce mi się szukać takiej zjebanej grafiki. Z panem Bogiem gimbusiątka.

Zgłoś
f4l4f3l 2012-09-18, 13:56
szkoda, ze nikt z blizszego miejsca nie nagrywal ;p
Zgłoś
marinis 2012-09-18, 14:36 3
Nie sądziłem, że aż takie prymitywy się tutaj wypowiadają.

Po pierwsze Japończycy (szczególnie ci młodzi) mają często fioła na punkcie ślicznych i seksownych dziewczyn (większość osób takie uwielbia, ale oni szczególnie).

Po drugie Japonia to nie Tajlandia, wiec nie wyskakujcie z tymi pierdołami o kobietach z penisami.

Po trzecie nie nazywajcie nigdy więcej Japończyków skośnookimi i/lub żółtkami.

Więcej szacunku dla innych krajów i kultur.

dyziom napisał/a:

skośnito albo chinole, albo japońce.

Nie masz racji.
akuku12 napisał/a:

to nie jest japonia tylko korea ełnuchy -.-

To w takim razie autor tematu się nie popisał.
Zgłoś
methos23 2012-09-18, 15:53
Dlaczego wszyscy mają takie same głowy?

Zgłoś
Tester 2012-09-18, 18:02
Europejczyk nie musiał by wstawać żeby wszystko widzieć
Zgłoś
Bin Laden 2012-09-18, 18:09
marinis napisał/a:

Nie sądziłem, że aż takie prymitywy się tutaj wypowiadają.

Po pierwsze Japończycy (szczególnie ci młodzi) mają często fioła na punkcie ślicznych i seksownych dziewczyn (większość osób takie uwielbia, ale oni szczególnie).

Po drugie Japonia to nie Tajlandia, wiec nie wyskakujcie z tymi pierdołami o kobietach z penisami.

Po trzecie nie nazywajcie nigdy więcej Japończyków skośnookimi i/lub żółtkami.

Więcej szacunku dla innych krajów i kultur.

Nie masz racji.

To w takim razie autor tematu się nie popisał.

1. Czyli wszyscy jesteśmy Japońcami
2. Widzę że kolega obeznany w tych sprawach
3. Żółtki powiadasz

Jak nie jak tak
Zgłoś
oczas 2012-09-18, 18:50
wkońcu wiadomo że to nie pedały

Hail to the King, Baby...
Zgłoś
magol 2012-09-18, 21:33
w 2:54 dwóch się podnieciło i polecieli się ruchać do kibla
Zgłoś
szczavic 2012-09-18, 21:41
1:20 = facet w ponczochach?
aaaa tak, japonia...
Zgłoś
Elonzy 2012-09-19, 23:17
Tam zeby byc odmiencem wystarczy miec blond wlosy
Zgłoś
frizbi 2012-09-19, 23:33
Ten film powinien miec ponad 2000 browarów istne szalenstwo skosnookich kurwików
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów