📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiadomo, że to reżyserka i takie tam, ale z Japonią to jest chyba tak, że jak wejdziesz do damskiej przebieralni, to cię laski nie wyrzucą, ba - nawet nie nakrzyczą...
ech kurwa zajebiste te piczki sa. chetnie bym z takimi wyladowal na jakiejs bezludnej wyspie. i wcale bym nie szukal ratunku
@up
Pamiętaj to kitajce! Moglo by sie okazac ze ta bezludna wyspa bedzie dla Ciebie krainą 1000 kutasów
Pamiętaj to kitajce! Moglo by sie okazac ze ta bezludna wyspa bedzie dla Ciebie krainą 1000 kutasów
podupił bym se takie japonki
Borys_ napisał/a:
podupił bym se takie japonki
mare30ks napisał/a:
ech kurwa zajebiste te piczki sa. chetnie bym z takimi wyladowal na jakiejs bezludnej wyspie. i wcale bym nie szukal ratunku
Ehhh... panowie, co Wy wiecie o Japoni?
jak oni kurwa się w takim zgiełku mogą porozumieć, trudny język, pokurwiony i jak zawsze skośnookie panienki drą pizdy ze strachu jak w seksie a w seksie jakby płakały. Nigdy nie zrozumiem tego narodu...
przez harda juz mnie te japonki nie kreca...
japonki są zajebiście ładne :d a że podobne to nie trzeba szukać, tylko pierwsza lepsza z brzegu. I do tego te drobne figury
Z Japonią to chyba jak z Rosją, to nie kraj, to stan umysłu.
Tak swoją drogą to zna ktoś sposób jak odbierać od nich te zakurwiście pojebane kanały z tymi jeszcze bardziej jebniętymi reality show?
Tak swoją drogą to zna ktoś sposób jak odbierać od nich te zakurwiście pojebane kanały z tymi jeszcze bardziej jebniętymi reality show?
skośne pierdolce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów