Skuteczna kryjówka
Posklejałem w całość i wklejam Wam, bo jak zwykle jestem pełen podziwu dla Ich pomysłowości
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r................3
2012-08-25, 17:17
haha zrobię tak jak ktoś będzie do mnie dzwonił
-czy z tej strony pan rockface123?
-nie z tej strony automat
Kolejny gówno warty wynalazek japońców, większość pomysłodawców na takie rzeczy w japonii to musi być jakaś banda idiotów bo inaczej sobie tego nie wyobrażam
b................�
2012-08-25, 19:29
@up nie pomyślałeś, że jest taka dziedzina rynku jak 4fun? Można na jakimś przebieranym party albo juwenaliach zabłysnąć (przywożąc ofc. ten strój do Polski trzeba dodać, bo już jakiś gimb szykował ripostę w stylu: "juwenalia w japonii -_-").
A ja to im zazdroszczę, np. zobaczcie ile tych automatów tam stoi... Ani żaden rozj🤬y, ani nawet nadbity... Nie wiem co oni robią ale powinni to i u nas wprowadzić
Ciekawe czy są w kształcie biletomatów, można by wtedy jeździć autobusami na gwoździa
C................a
2012-08-26, 23:33
Stare, widziałem kiedys o tym filmik, jest to wynalazek dla kobiet, jeżeli ktoś cie goni ( złodziej, gwałciciel ), to jak wybiegniesz za róg to sie "przebierasz" w automat i koleś biegnie dalej... mówię w 100% poważnie.
To jest japonia czyli nic dziwnego
w................r
2012-08-27, 0:07
buty widać
i jakieś powyginane te "automaty"
d................o
2012-08-27, 11:55
No niby fajne ale po kiego c🤬ja?
G................h
2012-08-27, 12:49
@up
masz wyżej napisane