Wymodził takie oto coś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I tak będzie "Made in China".
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
o kurwa to lata!
Dożył emerytury i stać go jeszcze żeby zainwestować w zabawki!
Tak BTW - Zajebiste w swej prostocie !
Tak BTW - Zajebiste w swej prostocie !
Teraz tylko odpowiednio powiększyć i będziemy latać na mechanicznych pszczołach
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wkurwienia dwóch.
Delikatnie powiekszyc, podniesc ladownosc, pare kilo materialu wybuchowego i na wiejska!!!
Już nie mogę doczekać się miesiąca bez fap... Ja nie Fappie, ZA MNIE FAPPPPIEEEE!!! FLATTFAPPER 19-08 (zwany też la puta!).
Heheh, a teraz sobie wyobraźcie, pijecie sobie grzecznie w plenerku i nagle takie coś koło was przelatuje - kupa w majtach gwarantowana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów