📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
z tym lustrem to fake ? o_O ;p
Mieszkam na śląsku, tu wiele kobiet ma zwyczaj wyczekiwać w oknie na męża wracającego z pracy, w większości pracują oni na kopalniach, a więc 4 zmiany. Któregoś dnia godzina około 1 w nocy obudziło mnie niesamowite parcie na pęcherz szybko do kibelka załatwione co miało być i z powrotem do łóżka. Ku mojemu zdziwieniu coś czaiło się za firanką. Pomyślałem, że zawołam starszą, ale przecież w końcu jest ze mnie już duży chłopak (10 lat) i wziąłem drążek rozporowy, który stał przy drzwiach (zakładany przez brata w czasie gdy ćwiczył, a na noc zdejmowany) zaczaiłem się i przepieprzyłem z całej siły. O jakie było moje zdziwienie słysząc jęk starszej, oberwała i to zdrowo, potem mimo późnej pory dostało się i mi, pomimo logicznego wytłumaczenia. Jedynym plusem całej sytuacji jest to, że matka już nigdy nie czekała i nie wyglądała z okna w moim pokoju. W tej sytuacji pewnie zrobiłbym to samo, bo wychodzę z założenia, że najpierw bij a potem zadawaj pytania.
Kuźwa, jak ja bym chciał żeby ktoś mnie tak wkręcił!
Sam jestem ciekaw jak bym zareagował.
Sam jestem ciekaw jak bym zareagował.
Dzięki za wersje z napisami
Na szczęście nic nie gadają, byłbym tylko ciekaw co mówi ten japoniec jak sie odpala suszarka.
Na szczęście nic nie gadają, byłbym tylko ciekaw co mówi ten japoniec jak sie odpala suszarka.
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
CzlowiekKupa napisał/a:
Dzięki za wersje z napisami
- Co to kurwa jest? Co się tu dzieje?
Proszę
Ciekawe czy musiał najpierw podpisać oświadczenie,że ma zdrowe serce...
z tym lustrem to fake ? o_O ;p
Nie, babka siedziała bo drugiej stronie lustra weneckiego, a jak się ją podświetliło + białe wdzianko i makijaż to było ją widać jakby w lustrze
RegiTe napisał/a:
Jeśli było,to źle otagowane.
Popierdoliło Was już z tym do reszty.
Kurwa boicie się, że gdyby było to Pener wyrucha Wam matkę?
Nawet jak wrzucacie nowe rzeczy po raz pierwszy to piszecie tą jebaną regułkę jak katole paciorek w kościele - co Wam to daje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów