18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Japoński żart
RegiTe • 2012-08-25, 15:53
Japoński program telewizyjny,gdzie wkręcają ludzi
Jeśli było,to źle otagowane.
Zgłoś
Baager 2012-08-25, 16:06
Japonia, to wszystko wyjaśnia...
Zgłoś
JarekJUHC 2012-08-25, 16:29
z tym lustrem to fake ? o_O ;p

................................................................................................................
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-08-25, 16:33 10
Mieszkam na śląsku, tu wiele kobiet ma zwyczaj wyczekiwać w oknie na męża wracającego z pracy, w większości pracują oni na kopalniach, a więc 4 zmiany. Któregoś dnia godzina około 1 w nocy obudziło mnie niesamowite parcie na pęcherz szybko do kibelka załatwione co miało być i z powrotem do łóżka. Ku mojemu zdziwieniu coś czaiło się za firanką. Pomyślałem, że zawołam starszą, ale przecież w końcu jest ze mnie już duży chłopak (10 lat) i wziąłem drążek rozporowy, który stał przy drzwiach (zakładany przez brata w czasie gdy ćwiczył, a na noc zdejmowany) zaczaiłem się i przepieprzyłem z całej siły. O jakie było moje zdziwienie słysząc jęk starszej, oberwała i to zdrowo, potem mimo późnej pory dostało się i mi, pomimo logicznego wytłumaczenia. Jedynym plusem całej sytuacji jest to, że matka już nigdy nie czekała i nie wyglądała z okna w moim pokoju. W tej sytuacji pewnie zrobiłbym to samo, bo wychodzę z założenia, że najpierw bij a potem zadawaj pytania.
Zgłoś
kamild 2012-08-25, 16:54 4
Kuźwa, jak ja bym chciał żeby ktoś mnie tak wkręcił!
Sam jestem ciekaw jak bym zareagował.
Zgłoś
CzlowiekKupa 2012-08-25, 19:07 1
Dzięki za wersje z napisami
Na szczęście nic nie gadają, byłbym tylko ciekaw co mówi ten japoniec jak sie odpala suszarka.
Zgłoś
Jozekban 2012-08-25, 19:17 1

When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
Zgłoś
krz2 2012-08-25, 19:18 3
CzlowiekKupa napisał/a:

Dzięki za wersje z napisami
Na szczęście nic nie gadają, byłbym tylko ciekaw co mówi ten japoniec jak sie odpala suszarka.

- Co to kurwa jest? Co się tu dzieje?

Proszę
Zgłoś
Cyrk 2012-08-25, 20:10
Z tym wyskakiwaniem przez ścianę już mogli sobie darować
Zgłoś
torro 2012-08-25, 20:12
Ciekawe czy musiał najpierw podpisać oświadczenie,że ma zdrowe serce...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
kruczekw90 2012-08-25, 21:03
Ee no fajnie, że trafili na takiego ponad przeciętnie strachliwego chinola ;d
Zgłoś
omgomgomgomg 2012-08-25, 21:08 1
Cytat:

Tego się nie da otagować.
Zgłoś
normale 2012-08-25, 22:12
JarekJUHC napisał/a:

z tym lustrem to fake ? o_O ;p

Nie, babka siedziała bo drugiej stronie lustra weneckiego, a jak się ją podświetliło + białe wdzianko i makijaż to było ją widać jakby w lustrze
Zgłoś
genghiskhan 2012-08-25, 23:01
RegiTe napisał/a:

Popierdoliło Was już z tym do reszty.
Kurwa boicie się, że gdyby było to Pener wyrucha Wam matkę?
Nawet jak wrzucacie nowe rzeczy po raz pierwszy to piszecie tą jebaną regułkę jak katole paciorek w kościele - co Wam to daje?
Zgłoś
RegiTe 2012-08-25, 23:10
@up
Tak mi się napisało,po prostu.
A ty nie masz się do czego doczepić? Bij strzałe internetowy napinaczu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów